ok zrobie to mam nadzieje ze zacznie czytac.tylko pytanie co do samego wyciagniecia,mam te prety w te 4 dziurki wsadzic jednoczesnie ? czy kazde po koleii
ok zrobie to mam nadzieje ze zacznie czytac.tylko pytanie co do samego wyciagniecia,mam te prety w te 4 dziurki wsadzic jednoczesnie ? czy kazde po koleii
możesz po kolei, najpierw lewa, później prawa.
Denaturat, potyczek od uszu i laser wyczyszczony. Nawet kabli nie rozłączałem. 5 min roboty i czyta mi płyty wypalane których przedtem nie chciało.![]()
No widzisz jakie to proste![]()
faktycznie chyba to proste,czyli wystarcza mi 2 gwozdzie,i jednoczesnie na jedna strone i potem to samo na druga strone i odskoczy i wtrdy lece wedlug tutka ?
Sorry jeśli moje pytanie wyda się głupie ale gdzie dokładnie trzeba tą kartę włożyć? w tą pionową szczelinę? (mam radio z NAVI) i czy to ma być taka zwykła karta sd czy potrzebuje jakiegoś adaptera? bo u mnie też czyta tylko oryginalne płyty a za samodzielne czyszczenie lasera raczej się nie zabiorę![]()
No teraz to pojechałeś. Obśmiałem się jak to przeczytałem, ale podejdźmy do sprawy rzeczowo. Ta pionowa szczelina to wejście na kartę SIM bo masz tam też telefon. Kartę sim wkładasz albo niewyłamaną, albo w adapterze wielkości karty kredytowej czyli takim:
![]()
Natomiast co do karty SD to chodziło o emulator zmieniarki z wejściem USB, SD i jack.
Podłączany jest do radia za pomocą niebieskiej kostki pod złącze zmieniarki.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
fajne to jest,to dziala tylko z radiem z navi ? czy do tego zwyklego w 147 tez?
Ze zwykłym radiem też działa
drift-r cieszę się że że swoim pytaniem dostarczyłam ci tyle "radości"
mówiono mi że nie ma głupich pytań, a forum służy do tego aby wymieniać uwagi lub radzić się bardziej doświadczonych kolegów(i koleżanek) co też uczyniłam
ale spoko...dzięki za wyczerpującą odpowiedź