Dobra, to ja kupię we Fiacie centralną poduszkę, jak nie pomoże to ktoś odkupi, ok?
To ta poduszka przenosi na sanki te wibracje, a przez kolumnę na deskę...
Dobra, to ja kupię we Fiacie centralną poduszkę, jak nie pomoże to ktoś odkupi, ok?
To ta poduszka przenosi na sanki te wibracje, a przez kolumnę na deskę...
ja zakładałem oryginał, w sklepie u mnie 140zł płaciłem... jakiś zamiennik miał za 90zł...
A na pewno oryginał? Bo z tego co pamiętam, to jak pytałem w ASO Fiata, to bodajże ponad 200zł mi chłop powiedział.
Panowie a jak porównujecie poziom wibracji wewnątrz: 2.4 jtd do 1.9 jtd który bardziej wibruje przyznam się szczerze, że nie miałem okazji porównać akurat tych silników w 156, wiem tylko tyle, że 2.4 jtd ten najstarszy 136 konny miał wałek balansowy którego są pozbawione wersje 140 i 150 konne czy jakaś znacząca różnica jest w odczuwalnych wibracjach ?
Ja mam pomysł, kto zna budowę tej nieszczęsnej poduszki na sankach wie, że składa się z dwóch części, wywalę tą "gumę" i złożę bez. Ciekawe co z tego wyjdzie![]()
ja miałem bardzo wkurzające wibracje przy ruszaniu, jeździe na półsprzęgle, miałem wymieniać poduszki, ale wczesniej wymieniłem wysprzęglik z innego powodu i jak ręką odjął![]()