Witam mam male pytanie chodzi o auto alfa romeo 166 2.5 v6 24v 2000r skrzynia sportronic. nie wiem co i jak zrobic zeby odczytac kody bledow. co trzeba zrobic zeby wlaczyc odlicznie kodow
Witam mam male pytanie chodzi o auto alfa romeo 166 2.5 v6 24v 2000r skrzynia sportronic. nie wiem co i jak zrobic zeby odczytac kody bledow. co trzeba zrobic zeby wlaczyc odlicznie kodow
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 24-03-2013 o 10:50
jest cos takiego jak sygnaly blyskowe tylko nie wiem jak to zrobic zeby chcialo swiecic![]()
To tego ja też nie wiemnie masz kabla KKL albo podobnego? Czym odczytujesz błędy ecu??
no wlasnie nie mam kabla zadnego nie mialem zadnych problemow przez 1,5 roku nie musialem badac a teraz chcialbym pogrzebac z nudow pobadac auto i zobaczyc czy cos go boli![]()
To nie masz innego wyjścia jak kupić kabel. To ciekawsze i bardziej przydatne niż patrzenie na mruganie. O ile się w ogóle da bo nie słyszałem.
sa opisane 155 164 ze cos takiego jest no nie wiem jak ze 166moze jeszcze ktos sie odezwie moze pomoze ale dzieki za odpowiedz
Wiesz... kabel za kilka dyszek a program za darmo. Myślę że to rozsądne. Jak Ci wywali jakikolwiek inny błąd to więcej wydasz na jednorazową wizytę w warsztacie niż na ten kabel.
To nie ta generacja układu wtryskowego - brak kodów migowych
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest