Domyślam się i wiem po poprzednich organizatorach, że to stresujące zajęcie. Dlatego ich nerwy należy traktować z dystansem
Krzyśko, na razie nic nie jest sponsorowane, czyli można powiedzieć, że dodatkowe atrakcje są dodatkowo płatne. Z czasem wyjdzie, że coś zostanie opłacone z pieniędzy sponsorów. Jednak weź pod uwagę to, że Ligar ma na głowie 140, a może 200 osób, więc może się zdarzyć tak, że darmowe atrakcje będą przysługiwały tylko tym, którzy wykupili noclegi. Nie spodziewałbym się, że ktoś będzie prowadził ewidencję wszystkich Alfaholików w całym Świętokrzyskim. Zawsze możesz mu zadzwonić w sobotę o 8 rano i przez 3 godziny molestować, żeby wpisał Cię za opłatą na spływ kajakowy![]()
Wartości wymierne - koszulkę, smyczę, identyfikator, kubek, naklejki, talon na balon i żeton na żelbeton i inne pamiątki
Wartości niewymierne - poczucie, że nic cię nie ominęło...Nie wiem czy byłeś kiedyś na jakimś zlocie alfaholickim ale ciężko to opisać słowami. Ja przynajmniej nie znajduje takich słów. Wiem natomiast, że będąc dochodzącym ciezko będzie Ci sie w 100% zintegrować. Dodatkowo w większym stopniu sam się będziesz musiał interesować, co gdzie i jak. Nie namawiam, nie odradzam, każdy ma swój świat i zrobi, co będzie chciał. Ja to rozumie i pod tym względem nie będę sie na nikogo obrażał i robił mu pod górkę. Chcesz mieć więcej spokoju i być Panem sam dla siebie - nocleg we własnym zakresie. Chcesz się zintegrować i mieć, co wspominać całe życie - nocleg z całą resztą.
- - - Updated - - -
Czy pomogłem podjąć decyzję ?
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
A ja będę namawiał - moja dziewczyna jakoś nie specjalnie przepada za moją pasją (bo za dużo mnie ona kosztuje - tzn. pasja a nie dziewczyna), ale po tym jak byliśmy po raz pierwszy na zlocie dwa lata temu w Suścu stwierdziła, że za rok też jedziemy. W zeszłym roku byliśmy i po zlocie też stwierdziła, ze za rok jedziemy - więc w tym roku jedziemy i za rok pewnie też będziemy.
- - - Updated - - -
Myślę, że każdy znajdzie na takim zlocie coś dla siebie i będzie zadowolony.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Będzie opisany jak Andrzeja 155 na zeszłorocznym spocie![]()
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
Idę na całość w takim razie![]()
Ja jeżdżę od 3 lat ze swoją lepszą połówką i od 3 lat sobie powtarzamy "za rok też jedziemy"
Warto chociażby dla samej atmosfery![]()
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
prosze o nie linczowanie,za głupie pyt.to 275 to za cały zlot,tak?
![]()
Ostatnio edytowane przez GTomek ; 19-03-2013 o 17:56