Hi ja moge wziasc kompa na spot czwartkowy, postaram sie wpasc jesli tylko zajecia mi na to pozwola. Dasz rade dojechac ? Daleko masz ?
Hi ja moge wziasc kompa na spot czwartkowy, postaram sie wpasc jesli tylko zajecia mi na to pozwola. Dasz rade dojechac ? Daleko masz ?
Dzieki - juz se umowilem w tej sprawie - oglnie samochod pracuje normalnie nie widze roznic , ale wole sprawdzic co pokazuje komp..
szewi, a czy ty możesz się też podpiąć pod moją GTV? chciałbym sprawdzić błąd air bag![]()
Born to be wild.
Czy ktos ma z Was pozyczyc do nastepnego spotu za tydzien miernik grubosci lakieru ? Z gory dziekuje.
Grzdylu, po kablu VAG KKL moge diagnozowac tylko engine.
Mozemy sprobowac innym kablem, ale np u mnie nie udaje mi sie polaczyc z airagiem po zadnym kablu ktory mam. Potrzebny jest zmodyfikowany kabel ELM.
Ale sprobwac oczywiscie mozna ;![]()
Do airbaga w 156 potrzebujesz zmodyfikowanego kabla VAG KKL, stawiam, że w gtv będize podobnie jeśli ma złącze obd2. Tam nie ma CAN-a
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Hmmm, jako że mam wolne to może i ja podjadę...??
O jak miło!
Siedzę już trochę na forum a dopiero zorientowałem się, że dwa kroki ode mnie organizujecie spoty. Postaram się podjechać następnym razem.
A tak z ciekawości: czy jest ktoś z Kabat/Imielina/Natolina?