A ja bym nie kupował, tylko stoczył te 5mm z tamtychalbo nawet 3-4 (może by stykneło
)
A ja bym nie kupował, tylko stoczył te 5mm z tamtychalbo nawet 3-4 (może by stykneło
)
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
tylko taka obróbka bez wyważenia spowoduje, że na 90% w trakcie jazdy zacznie rzucać kierownicą itp itd
Omen ale on skrawać będzie z grubości a nie po obwodzie , więc jakie wyważanie??? Tokarka nawet jak starej daty z grubości zbierze równo .Po drugie jak pisze "Malinowy" -dobry tokarz będzie wiedział jak nie spartolić tematu . Ale ja nie namawiam .Dla mnie to ostateczność w wypadku kiedy chłopaczyna nie dostanie 20mm w normalnej cenie i w rozstawie 5x98 . Jak znajdzie dystanse za dobrą kasę to tematu wogóle nie było .
Dystansów 5x98 20mm używanych trafienie graniczy z cudem - w ogóle to pierwsze 5x98 RH jakie widzę. Natomiast na zamówienie dwa dystanse to koszt około 250-280zł.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
UUUUUUUUUUUU no to cena boli . Ja bym w takim razie albo próbował szczęscia z oponami ( jak by mi nie było szkoda kasy no chyba ,że stare lacie i tak do wymiany ) albo tokarka i ogień . Bo za cene 4 dystansów to idzie już fajną rimze w używce kupic![]()