Hmm a nie macie osobnych swiatel parkowania w swoich wersjach? U mnie sa jakies kolo wlacznika przeciwmgielnych
Światła parkowania (włącznik obok przeciwmgielnych) to po prostu możliwość włączenia świateł postojowych po wyjęciu kluczyka ze stacyjki. Nie ma nic wspólnego z dodatkowym doświetlaniem podczas parkowania samochodu.
Ostatnio edytowane przez jahu ; 25-03-2013 o 14:58
Ok dziekinie mialem nigdy problemu z oswietleniem i nigdy nie wlaczalem tych swiatel
dzieki za objasnienie
![]()
W mojej skromnej opinii, o ile światło cofania jest ok i na prawde przydaje sie dodatkowe oświetlenie o tyle to coś nad blacha jest straszne.
Dziękuję za subtelne sugestie.
Kombinacje ze światłem nie były po to, żeby robić dziadostwo (bo jak sam napisałem: "wieś tjuning") tylko, żebyśmy WIDZIELI, gdzie cofać. Moja Szanowna Małżonka (instruktor nauki jazdy kat.B od 2008) i skromny Kat (instr. wszystkich kategorii od 1997, licencja na terenowe i egzaminator od 2006r).
Jeśli ktoś lubi "walić tyłem", to faktycznie tego argumentu "nie da się przebić".
P.S. Wcześniej jeździliśmy DU Leganzą.
Poziom wypowiedzi na Polskim Forum Daewoo jest trochę odmienny.
Pozdrawiamy Szanownych Forumowiczów.
Wesołych Świąt.
Przy takiej ilości "instruktorów od A do Z", to powinniście na zgaszonych światłach pomykać wszędzie nie martwiąc się o jakiekolwiek zadrapania.
A poziom to faktycznie jest tutaj dziwny... jeszcze bym zrozumiał atak na jakiegoś "Garbusa czy Golfa", ale to się tyczy każdego użytkownika Alfy.
Jeżeli chodzi o te LEDy to nie mam zdania... tzn mam swoje zdanie i wystarczy mi moja super zwykła żarówka.
Wesołych Świąt Kacie.![]()
a może to nie poziom, tylko raczej rodzaj poczucia humoru a'la monty python?![]()
"Przy takiej ilości "instruktorów od A do Z", to powinniście na zgaszonych światłach pomykać wszędzie nie martwiąc się o jakiekolwiek zadrapania".
Sie kupiło auto marzeń za wszystkie piniondze i sie ma ciasny wynajęty garaż to szkoda zarysować (oczywiście garaż).
Pozdro.
nie przejmuj sie.Zrobiles to chyba najlepiej jak mozna bylo.
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html