Wezmę tą za 10PLN wygląda na nowszą nie jest tak zaorana jak ta za 6PLN
Zamówiłem zobaczymy czy bedzie pasowac![]()
Wezmę tą za 10PLN wygląda na nowszą nie jest tak zaorana jak ta za 6PLN
Zamówiłem zobaczymy czy bedzie pasowac![]()
Ostatnio edytowane przez lukasz159 ; 03-04-2013 o 20:01
kurde i u mnie przepaliła się postojówka ale z lewej i za cholerę nie mogę odkręcić dekla. może za lekko dociskam (fakt ze dostęp tez nie jest super) żeby odkręcić albo nie wiem ... bo w plastikach nic zapiec się nie może.
poczekam aż przyjedzie wiosna i odtajeauto. tiaaa, jak przyjedzie wiosna
.... tylko ten komunikat wk...denerwuje
![]()
rowniez dzingiel mi sie urwal bo krecilem pozniej szczypcami chcialem wyciagnac a prace skonczylem tym ze niechcacy sama juz zarowka wpadla do klosza i teraz to juz trzeba zderzak rozkrecac.
Suszarka do wlosów podgrzej i dasz rade. Tam sie nic nie urwie. A ten motylek z zarówką jest wsunięty pod kątem wiec nie targajcie go na siłę po prostej a tym bardziej do góry tylko delikatnie w dól lampy wtedy nic sie nie urwie. Ja w tym tygodniu cztery razy to wyciagalem(walka z ledami CAN-BUS pies je walil poszly do kosza) i nic sie nie urwalo.
dzieki, sprobuje jak napisaleś. pzdr
no i super ... wymienialem tak skutecznie jak inni w tym watku i urwalem ten cholerny uchwyt ... po prostu zajebiscie ...to tak przy piatku zeby sobie go spieprzyc ...
Koledzy, ja również urwałem ten plastikowy uchwyt :/
Czy polecacie ciągnięcie za kabelki aby wydobyć żarówkę postojową? Ktoś sprawdził takie rozwiązanie? Nie chcę załatwić sobie lampy na amen.
Również jestem szczęśliwcem który urwał sobie uchwyt ;-) Mi się jakoś udało to śrubokrętem wyciągnąć, ale pamiętam że trochę czasu i nerwów mi to zjadło ;D Można gdzieś to cholerstwo kupić?![]()
Raczej tylko ASO. A jak nie to ktoś kto specjalizuje się w sprzedaży gratów do grupy FIAT. Napisz do mnie na GG, to podam Ci nazwę, bo tutaj nie chcę robić kryptoreklamy![]()