moj znajomy chce jakies glosniki wstawic bo cale audio przerabia i beda graly pod wzmacniaczemjaka srednica tam wchodzi?
moj znajomy chce jakies glosniki wstawic bo cale audio przerabia i beda graly pod wzmacniaczemjaka srednica tam wchodzi?
Jak wygląda sprawa z dołożeniem DSP do wersji bez? Wystraczy przeciągnąć wiązkę od ICS do procesora w bagażniku i do niskotonówek w półce? I czy taką wiązkę tylko się wpina do ICS bez większych ingerencji?
dawid bylo o tym na forum pisane 473 razy. DSP= CAŁĄ NOWA WIĄZKA z ics do wzmaka+ głosmiki w polke+ wzmak HAES. Trzeba rozbebeszyc wnętrze. ICS zostawiasz stary. Do tego dsp ma inne glosniki w drzwiach.
[C
Możesz zamiast kupować wiązkę to poprowadzić sobie tych kilka kabli potrzebnych do wzmacniacza. Ja to właśnie robię.
oj temat podobny to rzuciłem zapytanie ale fakt tym razem nie chciało mi sie szukać...wybaczcie.
To, że głośniki inne to wiem, chciałem wiedzieć czy wystarczy wiązkę tylko do bagażnika i do półki ciągnąć, bo bałem się, że do drzwi mogą byc jakieś inne kable na przykład. Dzięki za odpowiedź
- - - Updated - - -
i tak potrzebuję cały zestaw a z wiązką łatwiej kupić... choć wiem, że napewno łatwiej skrzynke wstawić ze wzmakiem ale nie o to chodzi![]()