Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Temat: Problem z podłaczeniem interfejsu pod poduszki powietrzne...

Użytkownik Rowerzysta Avatar SebaStol
    Mieszka w
    Łódź/Almelo
    Auto
    159 SW 1.9 jtdm 16V 150 KM

Domyślnie

Cytat Napisał liked Zobacz post
    Po raz kolejny pytam: gdzie jest wartość Twojej wypowiedzi? Posty nabijasz czy jak? Może nie czytasz ze zrozumieniem? Powtórzę: nie znam się na interfejsach.... Nie widzę tutaj szkody, natomiast jakoś swoją elokwencją nie błysnąłeś w poprzednich postach, jakoś nie zauważyłem żebyś mnie oświecił, iż nawet z adapterem guzik zrobię. Może Ty należysz do TYCH Polaczków, co to niby zawsze wszystko wiedzą, wszyscy są lekarzami, a oświeconych udają dopiero po tym, kiedy wszytko już będzie wiadome?
    Po raz drugi Cię proszę, jeżeli nie masz czegoś konstruktywnego i rzeczowego do powiedzenia, nie udzielaj się... przynajmniej w moich wątkach. Z góry dziękuję.
    Widzisz, swoje lenistwo najlepiej jest wytłumaczyć sobie niewiedzą, nie znam się, nie chcę się poznać, lepiej napisać na forum zakładając nowy temat, bo po co poszukać w już istniejących, bo po co użyć google, żeby cokolwiek dowiedzieć się o interfejsach przed zakupem. Lepiej wpisać w allegro "interfejs alfa romeo" i kupić jakiś tam tani, pierwszy lepszy. Wystarczyłoby, poświęcić kilka chwil na poszukanie w googlach czegoś o kkl, elm327, multiecuscan, na popatrzeniu na tematy na forum, które opisują co najlepiej kupić, już nie wspomne o przeczytaniu strony z linka o multiecuscan, który podałem. Czy to tak wiele? Czy kupując coś poważniejszego w sklepie przeglądasz internet i szukasz opini, doszkalasz się w danym temacie, czy też idziesz bezwiednie i kupisz to co ci wciśnie sprzedwaca? Czy używanie tego narządu, który mamy między uszami wymaga tak wiele wysiłku? Jeśli ja należę do tych jak to określiłeś wszystkowiedzących polaczków, to ty należysz do tych pozostałych tzw. lemingów? Widzisz, akurat w krajach bardziej normalych niż pl to jak to określiłeś wszystkowiedzące polaczki, są doceniani i poszukiwani, bo tam przeciętny obywatel z narządu między uszami nie robi za dużego użytku, robi wszystko automatycznie wg. ustalonych szablonów, całkowićie nie myśląc i z tego wychodzą różne "problemy". Polak zawsze musiał być wszystkowiedzący, żeby przeżyć w pl, bo zawsze mógł liczyć tylko na siebie, a nie na państwo polskie.

Zakończmy temat, bo nie ma sensu się kłócić (ja nie chce) i zaśmiecać forum.
    Mimo wszystko życzę miłego dnia i powodzenia w podłączaniu komputera do alfy.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar liked
    Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    AR BRERA 2006 2,4 jtdm

Domyślnie

Ok, tez myślę że nie ma sensu się przegadywać. Co do interfejsu, kupiłem ten, gdyż w poliftowej 156, śmigał bez problemu No ale to jak rozumie, inna szyna?
    Tak czy siak, proszę moda aby usunął naszą zbędną polemikę, bo zaśmieca tylko wątek i tworzy nieprzyjemną atmosferę.