skoro w innych egzemplarzach były halogeny, to w Twoim musi być miejsce na bezpiecznik od halogenów.
skoro w innych egzemplarzach były halogeny, to w Twoim musi być miejsce na bezpiecznik od halogenów.
A w którym miejscu dokładnie znajdują się u Ciebie te przewody do przednich świateł przeciwmgielnych? Pytam ponieważ usiłowałem się kiedyś ich doszukać i przyznam się, że nie znalazłem z tym, że pod samochód przed blokiem nie wchodziłem :|Napisał oran
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Ja mam chyba skrzynke bezpieczników typu B i wg instrukcji nie ma przewidzianych przednich halogenów,co do przewodów to zakonczone są wtyczka i są na wysokości reflektora z tej samej wiązki wychodzą ale długością to sięgają do kierunków max. A w zderzaku otwory fabrycznie zaslepione musiałem wyrzynarką wycinac je :]
Aha, no to ja to samo mam, tylko, że chce zderzak z halogenami od razu wziąść, zobacze czy mam miejsce na bezpiecznik - bo kable mam identycznie jak Ty.
as, tak jak kolega pisał na wyskości świateł naprzeciwko świateł [kloszy], zrobie fote jutro bo ciężko to wytłumaczyć. Są jak masz od klosza tą plastikową końcówe, że tam możesz żarówke zmienić to na równi z tym troszke niżej wiszą.
Okragłe zderzaki do Boxera... porażka totalna, wstyd. Przyciemnij szyby i pościągaj emblematy jeszcze.......Tak kończą niektóre Alfy. Niestety jest tak ,bo Alfa stała się marka popularna...
ja mialem podobnie jak podlaczylem halogeny to nie chodzilo, ale okazalo sie ze przekaznik jest walniety, wsadzilem jakis ktory byl podlaczony obok i zaczley chodzic, zderzak tez mialem wczesniej zaslepiony![]()