mam pytanko czy ktos z Was spotkal sie ze zderzakami i poszerzeniem do 156 gta na sprzedaz lub z jakims zamiennikiem tylko nie mega tuningi seria z gta
mam pytanko czy ktos z Was spotkal sie ze zderzakami i poszerzeniem do 156 gta na sprzedaz lub z jakims zamiennikiem tylko nie mega tuningi seria z gta
oryginały GTA zdarzają sie przy anglikach na czesci, co prawda zadko ale sie zdarzają, ale ceny raczej nie są male za tego typu gadzety...
musisz pilnowac aukcji 8)
wiem wiem pilnuje jednak od ponad pol roku nie widzialem zadnych czesci na allegro do 156 gta![]()
Andrzej Dziewa 602431656 zadzwon i zapytaj ten gosc ma praktycznie wszystkie czesci do wszystkich modelow alfy ktore pochodza z belgii i niemiec moze akurat bedzie miał gtaa czesci u niego są tanie jak barszcz wiem bo juz kupilem u niego "poł samochodu"
![]()
dzieki Ciamill156 ma miec w przyszlym tygodniu jeszcze chyba wezme przod z facelifta pozdrawiam
I jak??? Masz ten body kit już u siebie?
no wlasnie jak tam pan anrzej sie spisal ??? mi ostranio przyslal piekne alusy alfowskie do 156 z nowymi oponami za 800zł
alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v
Ty...no chyba przesadzasz...8 stów za laczki na felach???? :?: :?: :?: :?: Za sztukę jak rozumiem????
tak zaplacilem dokladnie z przesylką 830zł za 4 alufelgi 15" w stanie idealnym bez zadnych rys z nowymi gumami przod Wanli s-1099 tyl continetal contipremiumcontact2 rozmiar 205/60/15"
alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v
No to gratulacje!!! Farta to Ty chłopie masz :roll: