panowie doradzcie z przodu mam alfe miekka strasznie szoruje nawet ta plastikowa plyta na podbiciach co to moze byc?? boje sie o miske
panowie doradzcie z przodu mam alfe miekka strasznie szoruje nawet ta plastikowa plyta na podbiciach co to moze byc?? boje sie o miske
tez miałem strasznie miekką, seryjne amortyzatory juz swoje przeszły i wymieniłem na nowe kayaba i jest o wiele lepiej. Mam jescze seryjne sprezyny wiec auto nie jest tak twarde jak bym chciał ale juz tak nie nurkuje
na wiosne planuje zamontowac sprezyny eibacha -30mm i mam nadzieje ze sie tez troche utwardzi.
Osłony silnika juz dawno nie mam
Pozdrawiam
nioo ale eibach -30 jeszcze nizem mi ja zrbi zamierzam wziasc bilsteiny a mysle nad sprezynkami chodz wychodzi mi po trzepance ze morki za na 80%
Mi wychodzilo ze amory mam z przodu na 74%(wymieniłem jak spadło do 65%) a z tyłu na 82%. Ale i tak byly cholernie miekkie. Na trzepaczce wychodzi tylko sprawnosc amora a nie jego twardosc.
w alfach po sprawdzeniu amorkow zawsze duzo pokazuje bo dodatkowo trzyma dosc sztywny stabilizator, rozejrzyj sie za amorkami, jest w czym wybierac.
Mi na tarce przed skrzyżowaniem przednie koła podskakują a na trzepaczce wyszło że wszystko wporzo. Głupi już jestem, bo właśnie chciałem kupić nowe amory ;//
Mam taki sam zestawik na przodkuNapisał Paweł156jtd
jak najbardziej polecam, jest bardziej sztywno z jednoczesnym zachowaniem komfortu.