sygnał zapłonu z radia? przecież to w samochodzie przekręcasz kluczyk nie w radiu;p
sygnał zapłonu z radia? przecież to w samochodzie przekręcasz kluczyk nie w radiu;p
Troszkę się namieszało. Piszemy o zasilaniu do wzmacniacza i jego włączeniu po włączeniu radia, a nie po przekręceniu stacyjki. Chyba taki cel był autora tematu, żeby wzmacniacz nie pracował cały czas.
nie autor tematu nie pytał o to, wystarczy przeczytać...
od drugiego posta zaczęła się dyskusja o tym ze podłączając inne radio niż fabryczne powstaje problem braku sygnału ze stacyjki,
to Tomek_KRK i Ty wymyśliliście sub-wątek odnośnie wzmacniacza, nie wiadomo skąd i po co ,bo to rzecz oczywista...
Fakt![]()
Mam system składający się z fabrycznego radioodtwarzacza CD bez BOSE. Pod tylną półką jest taka metalowa skrzynka z dostępem od bagażnika. Czy to jest miejsce na wzmacniacz przy zestawie BOSE? Ma ktoś zdjęcie jak to wygląda przy fabrycznym BOSE? Gdzie mieści się sub i wzmacniacz? W bagażniku mam bezpieczniki opisane "Wzmacniacz radioodtwarzacza z DSP" 30A oraz "Wzmacniacz na półce tylnej" 10A. Czy mogę się podpiąć pod te bezpieczniki w bagażniku z zasilaniem 12V i sygnałem uruchamiającym wzmacniacz? Czy przy fabrycznej instalacji znajdę gdzieś kable głośnikowe albo sygnał liniowy czy wszystko ciągnąć od radia?