Hej,
niemiłosiernie denerwują mnie diody wbudowane w lampkę wnętrza w 159. Na razie zakleiłem je taśmą izolacyjną, ale to rozwiązanie prowizoryczne. Czy jest jakakolwiek możliwość ich wyłączenia, czy muszę pruć lampkę żeby odłączyć kabelki?
Hej,
niemiłosiernie denerwują mnie diody wbudowane w lampkę wnętrza w 159. Na razie zakleiłem je taśmą izolacyjną, ale to rozwiązanie prowizoryczne. Czy jest jakakolwiek możliwość ich wyłączenia, czy muszę pruć lampkę żeby odłączyć kabelki?
pewnie bedziesz sciągnąc obudowę i dostać się do przewodów. A dlaczego Cię denerwują ? mi się podoba jak sie mieni konsola w ich świetle.
A o jakie diody dokładnie chodzi ?
202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT
pewnie chodzi o te dwie diody na rogach lampki sufitowowej ktore swieca na konsole na kolor taki jak podswietlenie zegarow dobrze to widac w nocy
dobrze widać w środku tylko słabo to, co za szybą. jak się jedzie w nocy czarnej jak murzyński zad to tym bardziej.
Ale to było chyba tylko przed liftem.
Nadal nie wiem o jakie chodzi ;-) pewnie tego nie mam, mam wersję poliftową, ale chętnie zobaczyłbym foto, dla rozjaśnienia
Pozdrawiam
W sumie to ja sie zastanawiałem po jakiego grzyba te diody są, róznicy po przysłonieciu ich w nocy nie zauwazyłem....
mar0s po zmierzchu przyłóż rękę pod przednią lampę sufitową, diody są skierowane na deskę rozdzielczą. U mnie świecą na czerwono
Ok, zrobię dziś test i napiszę, czy mnie też to wkurza, czy nie ;-)