niestety nie mam nagrania. może uda mi się kiedyś takowe zrobić
do 2tys. jak się doda gazu to u mnie też wydaje mocno basowe dźwięki z siebie, ale zazwyczaj się staram wtedy redukować bieg, żeby nie męczyć za bardzo korbowodów etc.
niestety nie mam nagrania. może uda mi się kiedyś takowe zrobić
do 2tys. jak się doda gazu to u mnie też wydaje mocno basowe dźwięki z siebie, ale zazwyczaj się staram wtedy redukować bieg, żeby nie męczyć za bardzo korbowodów etc.
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)
satal i co wkoncu zrobiles z tym tlumikiem w swojej GTA?
jest w uk dosc renomowana firma scorpion brzmi fajnie mozna sprawdzic na you tube robia całe wydechy do 147 i 156 gta...i taniej od supersprinta czy ragazzona...tez niedlugo mnie czeka wymiana i wciaz mysle oryginal-scorpion scorpion-oryginał hmm
A może custom? Na przykład MG Motorsport, drogie ale wykonane na prawdę porządnie...
MG Motorsport hmm jak im sie zachce to ci zrobią a jak nie to nie zrobią. Tak to aktualnie wygląda. Nie wspominam o tym, ze najbliższe terminy na koniec czerwca. Info z poniedziałku.
Ostatnio edytowane przez omen ; 09-05-2013 o 20:56
kurcze tak wogole to sam nie wiem..eksperymenty z dzwiekiem gta to w sumie ryzykowna gra,nie wiem czy w sumie nie załoze oryginału gdy juz bedzie to niezbedne a to zdaje sie juz nie tak długo
Odświeżę post dla potomnych, bo nie uzupełniłem na czym skończył się wybór. Tłumik zamówiłem ostatecznie w El-tec pod Warszawą, przekonany opiniami w necie ale także rozmową z właścicielem. Co do wykonania ciężko mi powiedzieć, bo z lupą nie oglądałem, ale wierzę, że jest okEl-Tec według zapewnień firmy robi tłumiki z grubszej blachy, z lepszym materiałem wygłuszającym, a tłumik jest w całości spawany, a nie tylko w poszczególnych miejscach - tak przynajmniej zrozumiałem.
W rzeczywistości jest dokładnie tak, jak chciałem - oryginalna charakterystyka jest prawie bezwzględnie zachowana (mówię o cisza-głośno), brzmi bardziej basowo - nieco głębiej. Nie testowałem jeszcze w dłuższej trasie, sam jestem ciekaw.
Generalnie, na tę chwilę mogę polecić.
Jakieś fotki?