to że nawigacja nie jest z tego auta to wiadomo. Kol. Cuoreventi ma racje. Ale na pierwszym zdjęciu widać że nie wyświetla wersji softu odbiornika GSM.To że nie widzi anteny to inna sprawa.Ale gdyby nawet anteny nie było lub była przerwa to i tak najpierw musi wyświetlić że widzi GSM.Masz nawigację z wersją softu 4.08 czyli najnowszą ...i to jest dobra informacja.Po dociskaj te wtyczki które Ci pokazałem..jak się boisz rozkręcić nawigacje to idź do jakiegoś zakładu rtv i za przysłowiowe piwo 10 minut roboty.Najpierw delikatnie przedni panel odkręć te kilka śrub krzyżowych, połóż go na jakimś miekkim ręczniku.Nie rozpinaj taśmy... później od góry 4 mniejsze śrubki otworzysz napęd CD...dwie małe śrubki na wprost..całość razem z gniazdami antenowymi w górę...i lekko możesz już do środka kuknąć co się dzieje..powodzenia
przecież wiesz że softu 4.08 nie można wgrać w starą nawigacje...przerabialiśmy to już kilka lat temu obydwoje...najwyższa to bodajże 26.13.Skoro wyświetla 4.08 to pewnie nawi już po lifcie...a auto nie
.
Ostatnio edytowane przez andrzejm36 ; 21-05-2013 o 18:31
U mnie to nie działa też nawigacja, nie wiem dlaczego wszystko jest dobrze podłączone sprawdzałem, wrzucę jutro fotki z inspekcji serwisowej i dam wam pod ocenę![]()
Ostatnio edytowane przez adrianos166 ; 24-05-2013 o 15:52
mam to tez kolego pod wyswietlaczem LCD , przycisk TEL i mosi dzialac?