Ogolnie rzecz biorac ICS / radio dziala tzn. slychac muzyke itp. natomiast problem polega na tym iz , pojawily sie kreski na wyswietlaczu i paski, przy probie (podociskania panelu - czasem daje to cos) radio zaczyna normalnie wyswietlac napisy itp. // z uwagi ze jest to komputer wbudowany to musi on dzialac bo neiwiem co mam powlaczane.. :-)
wyswietlacz jest sprawny bo czasem sie wlaczy pobedzie pare godzin normalnie i dziala.. a pozniej znowu jakies paski i kreski , tak jakby jakas tasma czy cos..
I tu prosba do Panow Kolegow, gdzie to mozna naprawic, jaki koszt jest wymiany tasmy, ew. prosze o jakies kontakty kto sprzedaje ICS z kodem, kolor drewniany panel..
prosze na priv..
(naprawde prosze o jaknajszybszy kontakt bo nie nawidze jak cos nie dziala jak powinno i doprowadza mnie to do okrutnego zdenerwowania :-)))
pozdr.
- - - Updated - - -
Dodam iz u mnie elektromech. za takie wyjecie ics i spr. to ( albo wcale nie chca sie nawet brac, albo powiedziali ze gdzies beda wysylac ).. no to skoro maja gdzies wywylac to moze wy znacie kogos..
albo juz sam niewiem ...