Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
To nie jest pasta ścierna, tylko sealant z tego co rozumiem. Była już myta kilka razy i nie widzę większej ilości swirli. Ja nie mówię, że to jest jakiś rewelacyjny środek porównywalny z Black Hole, czy innymi specyfikami, ale na pewno nie jest tragiczny i nie jest tak, że nie daje zadnych efektów. Moja ciekawość została zaspokojona i kolejnym środkiem będzie na pewno coś z wyższej półki![]()
A powiedzcie mi Panowie jakiego środka użyć na mocno zniszczony(dużo odprysków) żeby chociaż trochę to zakryć jakiś wosk koloryzujący czy coś ?? Co byście godnego polecili
Powiem tak dla mnie czarny rurtel wax maskuje rysy lepiej niż PB BH ,możesz spróbować PB BH albo AF Tripple
Ogólnie jeżeli to nie pomoże to zaprawki ,albo spróbuj kredka ,ja tam lubię kredke fajnie maskuje niedoskonalosci
Ostatnio edytowane przez Damian156JTD ; 01-06-2013 o 15:53
chodzi Ci o coś takiego prawda ??
http://www.turtlewax.com.pl/sklep/tu...ony-p-194.html
Tak dokładnie ,tylko że ja mam czarne , naprawde dobrze maskuje rysy ,nawet sam ''wosk'' ja bym przejechal tym i cos na to położył typu FK hi-temp 1000
- - - Updated - - -
Ogólnie temat już jest trochę rozwinięty ale proponował bym zmienić nazwę na ''Kosmetyka Aut-testy,porady'' żeby nie zakłądac nowego tematu , a podana przezemnie nazwa bd bardziej rzeczowa i wklejać też tu fotki z prac nad swoimi autkami