Haha dzis rano juz dostalem taka informacje. Jeden post skasowany, drugi edytowany. Ponoc mamy wolnosc slowa.)
Jesli chodzi o przebieg to nigdy na niego nie patrze. To auto na bank ma grubo ponad 200 bo nikt nie kupuje takiej limuzyny z takim motorem zeby jezdzic 10 tys rocznie. Trzeba patrzec na stan nie na przebieg. Na pierwszy rzuto oka to auto jest w ladnym stanie.
Do wolności słowa masz Hyde Park. W działach technicznych trzeba trzymać się tematu. Na tym forum i tak jest wolna amerykanka więc nie narzekajcie. Temat nie może się rozłazić przecież w kilku kierunkach dlatego słusznie posprzątano.
A jeżeli chodzi o przebieg to nawet nie pytajcie sprzedawcy bo i tak nic mądrego nie powie. Trzeba ocenić stan i zastanowić się czy warty ceny. Może faktycznie nie jest tak źle.
Rozmawiałem z synem właściciela, alfa kupiona w superalfie w 2008 r. z niskim przebiegiem (wtedy miała 4 lata). Od tamtego czasu w jednych rękach, regularnie serwisowana. Przebieg jak najbardziej może być realny, nie rozpoczynajmy znowu jałowej dyskusji o przebiegach diesli bo do niczego one nie prowadzą. Cena niska bo chcą sprzedać a nie "sprzedawać", właściciel ma na oku nowe auto z salonu, więc gromadzi gotówkę. Z rozmowy wynika, że auto w świetnej kondycji i pewnie kupi je pierwszy oglądający, niestety, ja będę drugi w kolejce
Ale nic to, jak nie wypali to jadę do Wrocławia po alfę, na którą namiary dał mi kolega kubicze, też wydaje się w świetnym stanie, choć niestety w uboższej wersji.
Niestety nie zapamiętałem imienia ale pewnie tak, zresztą właściciel polecił właśnie Ciebie i powiedział, abym podesłał Cie na inspekcję jeśli chcę. Podobno często się mijacie. Możesz polecić te auto?
To był diesel więc się nie interesowałemtak kątem oka widziałem tylko. Ale jak chcesz to mogę zrobić szczegółową inwentaryzację ze zdjęciami i opisem. Jakoś do końca tygodnia bym mógł się pojawić u niego.
Jakby Ci się chciało to byłoby miło. Jak ta z Tych nie wypali to jadę w sobotę do Wrocławia.
Do soboty to raczej mi się nie uda. Jak już to właśnie w sobotę. Ale mają też V6 na wypasie z `02. Ja nią bym się prędzej zainteresował. Ma wszystko z tego co pamiętam![]()
Wersja przed FL w ogóle mi nie leży wizualnie, wiem że to kwestia gustu ale dla mnie odpada całkowicie.