Ja swój naprawiłem,wybiłem trzpien rozwierciłem wiertłem chyba 9mm i z tego wiertła obciąłem koniec / strona gładka / na wymiar , wbiłem go i zaklepałem z dwóch stron od roku mam spokój i koszt dużo tanszy.
Ja swój naprawiłem,wybiłem trzpien rozwierciłem wiertłem chyba 9mm i z tego wiertła obciąłem koniec / strona gładka / na wymiar , wbiłem go i zaklepałem z dwóch stron od roku mam spokój i koszt dużo tanszy.
ahhahaha xd uwielbiam ten dzwiek jeszcze zanim film sie rozkrecil juz to slyszalampolecam WD40 na pare dni pomoze, ja osobiscie nie wymieniam ogranicznikow lubie jak ludzie sie rozgladaja z przerazeniem w oczach czy nikt nie strzela podczas gdy wysiadam xd chociaz ostatnio doszlo u mnie jeszcze skrzypienie (pewnie od wysokich temp.)
wiec dyskretny rabunek w srodku nocy alfa odpada![]()
Koszt ogranicznika 82zł jeśli dobrze pamiętam. Wymiana trwała pół godziny - cisza bezcenna.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
nie było mnie tu chwile dzięki wszystkim za info będę musiał się wybrać z moja alfą do lekarza i to wymienić i mieć juz wreszcie spokój ze strzelaniem![]()
Tez mialem takie strzelanie, ale wystarczylo tylko zawias dokrecic bo sie poluzowal