To ma szansę dobrze wyglądać tylko w jednym jedynym przypadku - jeżeli tego nie zrobisz...
To ma szansę dobrze wyglądać tylko w jednym jedynym przypadku - jeżeli tego nie zrobisz...
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT
Takie okleiny powinni sprzedawać w komplecie z metrową lotką na tylną klapę... Jak szpecić to szpecić.
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
Ja mam pytanie z innej beczki. Kto ma w swojej 159 panel (konsole) z jasnego szczotkowanego aluminium, connect nav+ i mógłby mi podać kod produktu z eperu, ewentualnie nr vin to sam sobie sprawdzę kod?
Pytam z ciekawości, bo chcę porównać cenę do tego niby stricte do Brery i Spider'a![]()
chyba taki:
71771277 NAKŁADKA OZDOBNA
58X - NAWIGACJA MAPOWA + TELEFON
!904 - BEZ CONNECT NAV +
!4CU - BEZ RADIONAWIGACJA MAPOWA
!5VZ - BEZ RADIONAWIGACJA MAPOWA Z TMC PRODRIVE
!156 - BEZ WKŁADKI ALUMINIOWE
LL2 - POZIOM WYPOSAŻENIA:ELEGANTE/SPORT (EX HIGH)
LL2A - POZIOM WYPOSAŻENIA:ELEGANTE/SPORT AUTOMAT (EX HIGH)
LL2S - POZIOM WYPOSAŻENIA:ELEGANTE/SPORT SELESPEED (EX HIGH)
!58X - BEZ NAWIGACJA MAPOWA + TELEFON
904 - CONNECT NAV +
Dzięki, ale to jest ta środkowa konsola pod connect nav+ czy nie? Z twojego autka to jest? Jeśli tak to czy masz connect nav i czy to na pewno jest jasne szczotkowane aluminium?![]()
Sory, że Cię męczę ale jeśli masz to w swoim autku to mógłbyś załączyć zdjęcie, chciałbym mieć pewność, że jest identyczne, bo jeśli byłoby to jest ponad 2x tańsze niż niby stricte do brery
Z góry dzięki![]()
Ja mam oklejone szczotkowanym aluminium jasnym z allegro![]()
Alfa Romeo 155 1.7 8v czerwona
Hehe... Ja mam w aucie faktycznie panel aluminiowy, nieoklejany, jakbym chciał sobie odnowić to nie chcę oklejać, a aluminiowego panelu za bardzo nie da się naprawić, pozostaje wymiana na nowy.
Ten z Brery niedawno się orientowałem kosztuje 1700-1800 zł
Wiadomo na jakiś rabat zawsze można liczyć, ale skoro w 159 byłby identyczny to po co przepłacać
Z wieloma rzeczami w eperze jest tak, że w Brerze i Spiderze podają inny numer niż w 159, a część jest identyczna, potem się okazuje że różnica nawet przekracza czasem 50%
Jeśli ktoś ma taki dokładnie panel z Connect NAV+ jak przesyłam fotkę to proszę o info (nr vin bądź od razu nr części)![]()
Jeśli pabazu podałeś mi numer panelu, który dokładnie tak wygląda to prosiłbym Cię tylko o potwierdzenie
Dzięki, pozdro