Czy ktoś wie, czy siatka ta jest oryginalna i czy coś takiego można sobie zamówić w ASO osobno ? Ew. jaki jest numer tej części ? Nie ukrywam, że ze względu na dość małą ilość schowków w aucie taka siateczka przydałaby mi się.
![]()
Czy ktoś wie, czy siatka ta jest oryginalna i czy coś takiego można sobie zamówić w ASO osobno ? Ew. jaki jest numer tej części ? Nie ukrywam, że ze względu na dość małą ilość schowków w aucie taka siateczka przydałaby mi się.
![]()
Ostatnio edytowane przez mariuszoles ; 03-07-2013 o 19:12
Siatka jest oryginalna,mam taka od strony pasazera.Numeru nie znam.
Może to było w wersji TI jako standard, bo to zdjęcie które zapodałem, to też ewidentnie jest TI. Czy ktoś z forumowiczów ma taką siatkę w Alfie 159, która nie jest wersją TI ?
Ok. dzięki wielkie za informację. Byłbym jeszcze bardzo wdzięczny, gdyby ktoś był mi w stanie podać numer tej części, bym mógł sobie zadzwonić do ASO i zasięgnąć szczegółowych informacji.
Ostatnio edytowane przez mariuszoles ; 03-07-2013 o 20:27
Ja rowniez mammysle ,ze w ASO skojarza oco biega,jytro zadzwonie do kolesia ktory ma kilka alf na czesci i moze ma,dam Ci znac
Tylko niewiem jak to jest mocowane
![]()
Kiedyś widziałem tą siatkę na allegro. Ceny, ani sprzedawcy nie pamiętam...
Siatka, siatką, ale jak ją zamocować w wersji, w której nie było na wyposażeniu?
Pozdrawiam.
- Rafał
Myślę, że to będzie na jakieś wkręty.
Ta siatka jest sprzedawana w 3 kolorach. Czarny to bodajże numer części 717 48 433 (kod koloru 050). Cena w granicach 80- 100 zł.