Ja dolałem dzień po tankowaniu przecież olej w oleju rozpłynie się migiem.
Ja dolałem dzień po tankowaniu przecież olej w oleju rozpłynie się migiem.
Ostatnio edytowane przez magil ; 04-07-2013 o 20:25
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Czasami dodaje po. To wtedy zahamuje mocniej na kilku skrzyżowaniach i wiadomo że się bełta tam pięknie w baku.
Ja też dolewam cały czas i stwierdziłem że silnik trochę nie równiej chodzi jak jeżdżę na baku do którego nie dolałem 2T.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Całe zamieszanie z 2T do diesla właśnie z Niemcowni pochodzi. Poniżej dokładne zestawienie własciwości wielu olejów 2T.
http://www.motor-talk.de/forum/2-tak...5#post36267438
Ja dolalem wczoraj 200 ml na pelny bak. Narazie nie zaobaerwowalem nic niepokojacego ale rowniez jeszcze zadnych plusow. Autem zrobilem narazie 70 km.. Zobaczymy za jakis czas.. A te wszystkie dodatki do diesla to tez nic innego jak oleje ktore teraz sami zastepujemy sobie olejem do 2T?
Gesendet von meinem LT18i mit Tapatalk 2
Panowie, a jaki olej 2T polecacie oprócz Orlena?
Jakoś nie mam zaufania do naszego polskiego giganta i nie lubie nawet wchodzić na ich stacje...jest coś innego godnego polecenia oprócz Orlena i LM, który jest za drogi?
Ostatnio edytowane przez siapek ; 06-07-2013 o 08:13