Jestescie nie powazni Prosze o podanie wszelkich danych do zwrotu kasy jak ktos potrawi czytac to by wyczytal w ogloszeniu ze nie przebywam na terenie polski prosze mi wyslac wszelkie dane na priv odesle kase
Jestescie nie powazni Prosze o podanie wszelkich danych do zwrotu kasy jak ktos potrawi czytac to by wyczytal w ogloszeniu ze nie przebywam na terenie polski prosze mi wyslac wszelkie dane na priv odesle kase
Styl pisania i postępowania podpowiada mi że to kolejne wcielenie Odison'a...![]()
Coś Ci Wojtek refleks osłabł![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Pewnie przebywa w "instytucie"...
Czego to teraz nie mają osadzeni, nawet dostęp do netu![]()
Co chcecie, widać że to poważny biznesmen przebywa pewnie po za terenem kraju bo właśnie podpisuje umowę na kontener nowych części prosto ze słonecznej Italii![]()
nic nie kupowałem od tego kogoś ale dziwi mnie to co napisał - po co mu dane ? chyba ma wgląd w historię konta i widzi kto mu przelewał kasę
przy odrobinie szczęścia (rozumu/IQ) powinien też wiedzieć komu nie wysłał części - to chyba wystarczyłoby żeby oddać pieniądze
to jest Polska właśnie...
Ja jestem kolejnym "frajerem" który dał się w to wciągnąć...
Zgodnie z tym co zostało napisane, przesłałem nr konta do zwrotu kasy - czekam do końca tygodnia, jak nie będzie kasy zajmie się tą sprawą nasza władza![]()
najpierw to mu chłopy porządny wpierd..l spuśćcie![]()