obawiam się, że te używki z allegro będą w podobnym stanie co moje, chyba że trafię na jakieś z kilkuletniego auta
na razie wyczyściłem na próbę rdzę ze środka, skleiłem super glue i muszę przyznać, że efekt jest zadowalający, muszę przykleić je tylko do karoserii silikonem żeby uszczelka nie odstawała bo trochę się wypaczyła i będzie ok. Jak nakleję jeszcze chromowe listwy to już w ogóle powinno to całkiem ładnie wyglądać.
No nie wiem czy nie rdzewieją. W Mondeo 2 z 1998 roku miałem tak spuchnięte i właściciel poprzedni ich nie wymienił i porysowaly szyby. Nowe kosztowały ok 100 zł/szt więc rownież niezbyt tanio ale jak mus to mus i trzeba wymienić. Też delikatnie zaczynają u mnie puchnąć i pewnie za jakiś czas będę szukał albo dobrych używek albo niestety nówki.
mam chyba gdzieś listwe zgarniajaca tylnych prawych drzwi do alfy 33- idealna, oddam za 20 zł na flaszkę
Ostatnio edytowane przez QBA ; 24-03-2011 o 08:06
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
wlasnie ten temat listw mnie trapil i juz sie dowiedzialem ze jedyne lekarstwo to nowe listy![]()
W WV też puchną![]()
nie koniecznie nowe listwy ja kupiłem od tego gościa prawie jak nówki z rozbitka. Zobacz tu.http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#04671fe77f
polecam w 100% dobry kontakt, wszystko w jak najlepszym porządku, gość sprzedaje wszystkie części karoserii, wyposażenia wnętrza, zawieszenia, silnik i skrzynie 1.9 i 2,4 JTD, felgi, lampy, osprzęt silnika 1.6, 1.8, 2.0 T.S, 2.0 JTS. ostatnio kupowałem do swojej "Julci" plastiki bagażnika, nakładki na pedały, dywaniki oryginalne z alfy, przed każdą transakcją przesyła fotki żeby zobaczyć co i jak... Wszystkie części są oryginalne i w 100% sprawne.
Ostatnio edytowane przez dawidoo2375 ; 31-07-2013 o 11:42
hmm czy ja mam tylko wrażenie, że tu reklamą śmierdzi??
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny