Range chyba zawsze pokazuje bo przelicza ile jest benzyny w baku i ile mozesz przejechać
Range chyba zawsze pokazuje bo przelicza ile jest benzyny w baku i ile mozesz przejechać
Panowie z calym szacunki3m ale chyba sobie jaja robicieTo tak jak bym napisal ze moj samochod sie nie otwiera co jest? A wy mi byscie pisali czy uzylem kluczyka.
heheh. TRIP czyli najprosciej podroz
powinno wskazywac przynajmniej srednie spalanie zasieg spalanie chwilowe i chyba jeszcze trip B o ile sie nie myle czyli podroz od ostatniego dluzszego postoju czy tez odpalenia auta. Tam gdzie powinno byc srednie spalanie czy spalanie chwilowe tylko kreski nie wskazuje tych parametrkw. Wwkazuje tylko range czyli zasieg. Ciekawe jak moze wskazywac zasieg skoro nie ma danych o srednim spalaniu wiec nie wie na ile moze starczyc np. 30 litrow paliwa.
Dla ścisłosci w Trip nie ma spalania chwilowego, jest tylko średnie
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2
Rany boskie przecież wyraźnie napisał że mu nie pokazuje nigdzie nic poza range. To po jaką cholerę jeszcze go męczycie zdjęciami jak ma wyglądać?????
Kolego Remi. To że nie pokazuje Ci tych informacji to prawdopodobnie wina połączenia z ecu. To z niego ICS pobiera informacje do wyliczenia tych wszystkich wartości. Niestety jeżeli wszystkie kable za ICSem i przy wtyczkach są ok to pozostaje podmiana ICSa na inny. Próbnie, nie musisz kupować. Jest jeszcze taka ewentualność że to wina ecu ale myślę że to mało prawdopodobna skrajność.