Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Heh... Sprowadziłeś kolegę na ziemię.
http://www.youtube.com/watch?v=fMt6RPvD4Ms
Tak mi się jakoś skojarzyło
Po zastosowaniu tych śrub pływających spokojnie można 5x100 wkładać? Czy o coś jeszcze trzeba zadbać?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Dzięki Krusz
Dzięki Ka-Ka
Pojaśniliście
a co Ka-Ka masz na myśli pisząc "Czy o coś jeszcze trzeba zadbać?"
upss, w trym samym czasie pisaliśmy drift-r
dopiero teraz zobaczyłem i chyba mam już pojaśnione po trzykroć
- - - Updated - - -
Jeszcze jedno mam pytanie, w sumie dwa?
Rozważam założyć dystanse (jeszcze nie wiem jakie) ponieważ Alfa sie podniosła i powiem, że na zakrętach nie ma już komfortu jazdy, Czy jeśli rozszerzę rozstraw kół dystansami to bedzie ok? i czy przy zakładaniu dystansów dalej trzeba pierscienice centrujące zakładać?
Ostatnio edytowane przez tymin ; 05-08-2013 o 00:54
Ja już nie wiem co z tymi felami Toora, bo mają oznaczenie T675 i wykręciłem śruby, patrzyłem ruszałem i żadnych luzów nie ma wszystko dokładnie nachodzi na rozstaw 5X98, więc zakupiłem nowe zwykłe i wszystko gra (przynajmniej mam takie wrażenie)
Jeśli rozstaw na feldze byłby 5X100 to jak by to wyglądało nakładając na 5X98 ? Może czegoś nie widzę![]()
da radę wkręcić zwykłe śrubki na felgę 5x100 do rozstawu na aucie 5x98 ( są nawet tacy co tak jeżdżą )
jaki nr jest wewnątrz felgi ? pierwsze fotki mojej byłej i kółek z nr itp
https://www.google.pl/search?q=Toora...w=1224&bih=771
- - - Updated - - -
samo T675 nie świadczy jeszcze o rozstawie
są różne T675
czy rozstaw srub wypisany jest na feldze, czy trzeba sobie zmierzyć? Pytam bo sprzedawca twierdzi ze to 5x98 a one właśnie mi też podchodzą pod 166 i 5x108...
Już widziałem ogłoszenia z tymi felgami i opisem 5x98 ale wynikało to zawsze z gapiostwa sprzedającego. Tak jak pisał bocian są od 166, no chyba że ktoś zrobił replikę w co wątpię.
- - - Updated - - -
Nie na każdej feldze wybijają rozstaw ale z reguły jest podany. Niech prześle zdjęcie wewnętrznej części felgi.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]