Chce w miejsce schowka i trzymania wstawić rozgałęźnik na usb i 3 wejścia na gniazdo zapalniczki mam takie na wymiar ale jak wyjac ta szyfladke i to trzymanie na puszkę?
Chce w miejsce schowka i trzymania wstawić rozgałęźnik na usb i 3 wejścia na gniazdo zapalniczki mam takie na wymiar ale jak wyjac ta szyfladke i to trzymanie na puszkę?
Tu masz filmik jak to zrobić https://www.youtube.com/watch?v=LEEWBs8H1kM
dzieki
A zastanawiałeś się jak to będzie wyglądało? Wydaje mi się, że raczej kiepsko...delikatnie mówiąc...:/ Ja bym na twoim miejscu tego nie robił, a już na pewno nie w taki miejscu. Co to za przyjemność jazdy Alfka z przykręconym do kokpitu przedłużaczem (bo taki efekt chyba osiągniesz)...
Kabel byłby schowany za plastikami i wychodziłby z otworu fi 3mm obok zapalniczki, tak to sobie zaplanowałem gdyż potrzebuje co najmniej 2 wejścia na gniazdo zapalniczki. To gdzie byś to umieścił wg ciebie?
Może lepiej przy tunelu środkowym, np. obok fotelu pasażera? Tam gdzie często montowane jest radio CB![]()
A jakbyś zrobił to we wnęce pod panelem od klimatyzacji? Chyba wyglądałoby to lepiej niż tak na "pierwszym planie" na konsoli środkowej...Miejsce wydaje mi się w sam raz na takie coś...
Właśnie ta wnękę często używam. A schowka na monety i trzymadelka na flache w ogóle
Pomyślę jeszcze gdzie to umiejscowić .
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Wrócę z pracy zrobię foto
Ładowarka do tel, cb i jedno wolne
p,s taki wynalazek
Ostatnio edytowane przez sebastian-wro ; 07-08-2013 o 17:57