Żadne systemy Ci nie zagwarantują bezpieczeństwa jak prędkość będzie duża.
Ps. Ten wypadek mam nadzieje nie z Twojej winy ?![]()
Oj tam. Jeśli już bierzesz pod uwagę lagunę II (?), to może honda accord VI, albo volvo s/v40?
Z drugiej strony jeśli ma być:
"- zwinna
- zgrabna
- piękna
- bezpieczna
- w razie potrzeby zabrać dodatkowe 3-4 osoby na pokład
- od czasu do czasu wypad z rowerkiem w głąb kraju"
-włoska?
-jak najnowsza?
to moim faworytem jest stilo, trzydrzwiowe ma swój "stil"
no ba, ale idąc tym tropem można też kupić najtańsze opony, klocki, tarcze...![]()
Nie facet wymusił pierwszeństwo i uderzyłem mu w bok miałem wybór albo jego bok albo przystanek pełen ludzi. Nie mam na myśli systemów i prędkość też duża nie była niespełna 60 km/h chodzi o auto które w razie czego mnie ochroni przed głupota innych
Stilo tez jest jakimś tam pomysłem a co do Laguny myślałem w kwesti bezpieczeństwa w końcu cieżko o auto z 5 gwiazdkami. Co do pójścia tym tropem ja podziękuje wole zacisnąć pasa z innymi wydatkami i tuningiem ale klocki tarcze opony i cała reszta porządne być muszą
Hahaha!!147 wypadał blado w testach zderzeniowych od momentu jej prezentacji! Równie dobrze możesz kupić sobie daczię!
A od kiedy miałaby tak wypadać?i co ma z tym wspólnego dacia?
To chyba nie dziwne, że Kolega po przygodzie, której skutki widać parę postów wyżej może bardziej niż inni zwraca uwagę na "gwiazdki"?
Z tego co pamiętam, to dacia ma zamki i inne "bajery" z poprzedniej epoki montowane, aby z gwiazdkami nie świrować przed reno...
Skoro koledze zależy na gwiazdkach to ja bym z miejsca skreślił z listy DU tico, 147, CC, SC i inne samochody tego pokroju.![]()
W jakże szacownym towarzystwie się 156 znalazła. Cała prawda o Alfie Romeo...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS