Generalnie nie wygląda najgorzej wizja z ciemnymi oryginałami ale strasznie zlewają się z autem i takie pomalowanie ich strasznie by je optycznie pomniejszyło. Szukaj jakiś ogarniętych 17" albo jeszcze lepiej 18"![]()
Generalnie nie wygląda najgorzej wizja z ciemnymi oryginałami ale strasznie zlewają się z autem i takie pomalowanie ich strasznie by je optycznie pomniejszyło. Szukaj jakiś ogarniętych 17" albo jeszcze lepiej 18"![]()
panowie. mam ból glowy bo nie wiem co zrobic. kupilem felgi od gta (telefony GTA). Nie dlugo w garazu stanie czerwona 147 po lifcie. i nie moge nigdzie znalezc zdjec alfy po lifcie na tych felgach. i zastanawiam sie czy nie pomalowac ich na czarny polysk czy na srebrno. (obecnie felgi i tak musze pomalowac bo porysowane strasznie) prosilbym o jakies zdjecia i wizualizacjei tak nie na temat troche. gdzie kupie progi typu gta? pozdrawiam
![]()
Zdecydowanie na srebrno. Poza tym do czerwonego pasuje biały.
O, sam bym chętnie zobaczył jak felgi gta wyglądają w czerwonym nadwoziu![]()
Poprosimy kogoś ogarniętego o mały wirtualny tuning![]()
a jaki to problem czy alfa jest przed liftem czy po? Z bocznego profilu z felgami wygląda tak samo ta i ta![]()
niby takale i profil przodu juz jest inny i mam nadzieje, ze bedzie pasowal idealnie
bo do tego dochodza progi gta z auto ds i lotka
i bysc moze z czasem pomysle o delikatnym przyciemnieniu szyb
![]()
Ja bym widział albo typową biel albo grafit metallicMój wspólnik ma czerwoną Fabie na grafitowych felgach i wygląda to naprawdę fajnie
![]()
panowie prosze sie przeniesc do tego tematu http://www.forum.alfaholicy.org/156/...h_felgach.html tutaj macie duzo wizualizacji jesli nie znajdziecie tego czego szukacie poproscie tam chłopaków,oni napewno pomogą.a nastepnym razem przegladnijcie tematy czy sie nie powielają lub nie ma podobnych![]()
o co k'mon???