Właśnie jakiś czas temu przeglądałem ofertę RM Motor. Moja seria się już powoli sypie i zastanawiam się który model z ich oferty da się zamontować do 147 bez dużej rzeźby?
Właśnie jakiś czas temu przeglądałem ofertę RM Motor. Moja seria się już powoli sypie i zastanawiam się który model z ich oferty da się zamontować do 147 bez dużej rzeźby?
Seryjny jest za nisko żeby był dopasowany do wyciecia w zderzaku też by trzeba lekko zakombinowac i podnieś w dodatku jedyna fajna koncówka to ta podwójna w 147 GTA jednak nie widze nigdzie zamiennika do GTA. Wszystkie do 147 maja końcówkę pojedynczą nawet jeśli na allegro oferowane są z innymi niż oryginalnie końcówkami. Żeby zmieściły się dwie muszą one bezpośrednio wyjść z obudowy tak jak w GTA. Końcówka rozgałęziająca z jednej końcówki na 2 będzie wystawać za zderzak.
Widział ktos gdzieś taki zamiennik do GTA?
![]()
Ulter robi coś takiego:
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ze ulter robi to wiem ale 720zł (bo tyle kosztuje ten z podwójna koncówką, z pojedyncza do JTD 590zł) za ultera to ja nie dam już wole mrmotors i zarzucić temat tłumikarzowi żeby go dopasowałcoś takiego np. http://www.rm-motors.pl/tlsamuni-rm6.html
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 03-09-2013 o 21:55
Cenę mają sporą ale chodziło mi raczej o sam wygląd niż zakup tego konkretnego.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No jeśli chodzi o sam wygląd to właśnie takie końcówki podwójne najbardziej by mi odpowiadały![]()
ar 156 1.8 [[[[proex]]]] oj oj,no nie wiem sam jak to ocenić sam tłumik ok spawy jak i cała reszta jak za 300 zł ok,tylko w moim przypadku ewidentnie rura od tłumika do rury środkowej ze złomu,pomalowana dla sztuki,spaw rury z tłumkiem dziura,sam lepiej spawam,[klejenie silikon plus malowanie////gdzie jest paragon,certyfikat lub cokolwiek na ten w miarę tłumik sportowy ,ciekawy ryk,czasem podźwięk blachy,- duży minus,tycio przy krótko,rura prawie na równo ze zderzakiem,ciągnie gumy na wieszakach do tyłu,proex po zakupie myśli ze trafił na leszcza ,jak kupisz tłumik to już od ciebie nie odbiera,zmieniam numer tel. i odbiera. ocena 4.5 za wykonanie.4.5 dzwiek ,cena 4.5,wyglad 4.5,dopasowanie 4.0-troche można sobie jeszcze życzyć,troche oszukuja
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla