Długa droga przed Tobą. Ze Sieny do 8C...
Długa droga przed Tobą. Ze Sieny do 8C...
Ciekawy temat, nie powiem heheJa napewno nie sprzedam swojej 159, w planach jest aby żona w przyszłości miała przyjemność jeździć bellą, narazie ma za krótki staż na kierownicą aby mogła jeździć tak dużym i mocnym autem
Ja to bardzo bym chciał następcę 159, pod warunkiem że przód nie będzie ala Mito, Giulietta. Bardzo podoba mi się Jaguar XF, Mercedes CLS oraz Audi A6 w kombiku. Ale życie wszystko zweryfikuje, zresztą jak zawsze hehehe
![]()
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość
Ja napewno nie sprzedam swojej 159
no nie wtedy bedzie juz zonyfajnie sie czyta jak w dziale nasze belle ludzie przedstawiaja swoje nowe milosci a po dwoch trzech miesiacach sa w dziale sprzedam
![]()
u handlarzy napewno odpowiednio stanieje 159
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
No wiesz mam na myśli przyszłość - ok 3-4 lata
zapewne a6 w benzynie lub a8-oczywiscie mlodsze auta od alfy. chociaz kto to wie,moze jakas lancia lub cos innego limuzowatego heh oczywiscie mazy mi sie maseratti quatroporte![]()
Ostatnio edytowane przez Johny3 ; 01-09-2013 o 20:25
Super temat... tylko co zrobić jak Alfa Romeo się nie postara i dalej w ofercie będą tylko 2 auta... Dla mnie jak na razie w sferze marzen pozostanie Maserati !