Dlaczego ma zainwestować w Niemca? Jego samochód i robi z nim co chce.
Dlaczego ma zainwestować w Niemca? Jego samochód i robi z nim co chce.
Ostatnio edytowane przez maly_777 ; 22-09-2013 o 10:21
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Dokładnie, jego wóz i bez sensu są jakieś docinki w stylu kolegi Klakierr.
Pokaż jak auto siedzi na tej glebie.
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Eee, jest spoko, wygląda niewiele niżej niż moje -35Moim zdaniem to taka idealna gleba, jak opona jest równo z nadkolem.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
bardzo fajnie wygląda, szkoda tylko że miska i wydech w naszych autach tak nisko :/
Seat Marbella 0.9,Fiat Brava 1.6, Volvo V40 2.0, Seat Marbella 0.9, Alfa 147 2.0-to było, teraz jest Fiat Panda 1.0 84'-jest (na sportowo) Lancia Kappa 20vt- jest(dupowóz)
No nizej nie bedzie juz tylko do kola.Za tydzien do Gdanska przyjade nia do roboty na warsztat i bedzie przerabianie wydechu.troszke pojdzie w gore to bedzie mozliwosc wlozenia nizzego profilu.:p
Spróbowałbym na twoim miejscu jeszcze osłonę metalową pod silnik, ja u siebie dwa razy wgniotlem miskę, jeżdżąc dynamicznie po Łodzi, miałem sporo szczęścia że nic się nie stało poza klepaniem miski, ale jak masz aluminiowa to już gorzej. Będziesz szurał najwyżej osłoną a nie silnikiem
Seat Marbella 0.9,Fiat Brava 1.6, Volvo V40 2.0, Seat Marbella 0.9, Alfa 147 2.0-to było, teraz jest Fiat Panda 1.0 84'-jest (na sportowo) Lancia Kappa 20vt- jest(dupowóz)
no bede bede robil i dla tego musze podniesc tlumik a nastepnie pojdzie oslona.naszczescie mam blaszaka![]()