jesli stal to tylko bez kolpakazawsze mialem zime na innych felgach,a co do wymiany kol to mam juz wprawe
![]()
jesli stal to tylko bez kolpakazawsze mialem zime na innych felgach,a co do wymiany kol to mam juz wprawe
![]()
Czarny, do mojej firmy przez nieuwage zamawiajacego trafily dwie insygnie na tych strukturalnych felgach bez kolpakow. Wierz mi, wygladalo to fatalnie i szybko te kolpaki domawialismy. Jezeli chodziac troche zwracasz uwage na wyglada samochodu, a gdyby bylo inaczej przeciez nie jezdzilbys Alfa, na pewno nie bedziesz z tych stalowek zadowolony.
A co do serwisow to bym nie przesadzal. Mi jeszcze nigdy nic nie uszkodzili. Co jedynie to trzeba sie duzo wczesieniej umowic, zeby potem nie bylo problemow i zeby nie zmienial Tobie opon wykonczony koles, ktory od dwoch tygodni zasuwa po 12 h na dobe. Taki jak najbardziej moze Tobie felge uszkodzic, jak juz ledwo co widzi i marzy tylko, zeby to sie wreszcie skonczylo!![]()
widzialem Insygnie na tej stali bez kolpakow i powiem Ci ze nawet niezle to wyglada jak na stal przynajmniej na Insygni.Na Ali moze wygladac juz gorzej
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
turbiny ze 159,mam trzy sztuki szukam czwartejtowar deficytowy
![]()
Witam, auto jak w profilu 159 w wersji Ti, sportwagon 2.4 210... czyli duże zaciski z przodu. W związku z tym pytania.
Chodzą mi po głowie 2 modele felg w rozmiarze 17 do opon zimówek.
Pierwsze z tą strukturalną powierzchnią to MOMO Revenge a drugie to MOMO Strike 2.
Wiem, że wg. konfiguratora MOMO, nie pasują : http://www.momo.it/en/technical-whee...&chassis=12720
A jedyne pasujące w rozmiarze 17 i 18 cal MOMO Europe to jakaś porażka (moim zdaniem)
Czy bezpiecznie byłoby skorzystać z jakichś dystansów? Czy ktoś z was zakładał już jakieś koła, które bez przeróbek na początku nie pasowały ?
A może ktoś ma do polecenia pasujące w 100 procentach felgi w podobnym klimacie do moich dwóch typów?
Pozdrawiam.
![]()
Podobnych do Twoich typow niemam,ale mam na 100% pasujacena allegro misiu7911 ,i mysle ze tez sa ladne
- - - Updated - - -
takie
Te mi się nie widzą. Te "telefony" 18 cali to tylko za 1800 do pogonienia ;>?
chcesz dac wiecej to dawaj![]()