Po co organizujecie konkurs na foto miesiąca "do kalendarza" skoro to nie zwycięzcy tam trafiają? Kojarzę conajmniej dwie foty które jakościowo są na wysokim poziomie a ich nie ma w kalendarzu...
Po co organizujecie konkurs na foto miesiąca "do kalendarza" skoro to nie zwycięzcy tam trafiają? Kojarzę conajmniej dwie foty które jakościowo są na wysokim poziomie a ich nie ma w kalendarzu...
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Ostatnio edytowane przez cichy2310 ; 07-11-2013 o 23:04
Konkurs konkursem ale z tego co wiem to w poprzednich latach pewną tradycją było to, że właśnie zwycięzcy byli w kalendarzu...
W każdym razie trochę mi się przykro robi jak widzę ile niektórzy sił i zapału wkładają w ten konkurs a w zamian zostają olani...
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
A kto i gdzie obiecywal ze wygrana rowna sie strona w kalendarzu ?
Skoro kalendarz to prywatny pomysl to i prywatnie fotki sa dobierane - jak komus nie pasuje to nie kupi kalendarza i tyle
Nagrody w konkursie byly jakies tam kiedys ( nie wiem jak teraz)
Ktos jest olewany ?
W jaki sposob ?
Bo ktos inny ma swoj pomysl na kalendarz i nie umiescil w nim akurat danej fotki ?
No skoro jak wyzej - prywatny pomysl itd to w czym problem ?
Pokrzywdzeni zwyciezcy foto miesiaca przeciez moga zajac sie produkcja wlasnego kalendarza w.ktorym to beda fotki wygrane i juz
Jaki problem ?
Ten jeden ? Nikomu innemu sie nie chce ? Latwiej narzekac?
Czyli dobrze zrozumialem ze moge sobie w przyszlym roku wypuscic kalendarz i nazwac go kalendarzem alfaholikow?
Do tej pory kalendarz nie byl do konca prywatna inicjatywa tylko wlasnie zestawieniem zwycieskich fot z konkursu. Jak rozumiem to sie smieniol ale nikt tego nie zapowiedzial.
Jesli tak wyglada sprawa chetnie w przyszlyn roku wypuszcze wlasny kalendarz, oczywiscie jako kalendarz alfaholikow
O zwyciezczach nie dostajacych nagrod to w ogole mi sie nie chce pisac bo to jakas porazka ...