jako główny samochód..to raczej nie bardzo..to raczej auto na wypady za miasto w wekend ...i do odstresowania sie z nutka adrenaliny..po miescie kawałki to nawet silnika nie zdązysz nagrzac ,co skutkuje wysokim spalaniem 3,0 lepiej nagrzac porządnie przed ostrzejszą jazdą,,po miescie i tak za ostro nie pojezdzisz chyba ,ze nocą
tak jak pisał fajf auto w trase dobre i na przejazdzki ,dla mnie bardzo wygodne choć do małych nie należe..
- - - Updated - - -
jak bym miał tym autem co dzień jezdzic po miescie powiedzmy godzine do roboty ,i drugą godzine z roboty ,to bym takiego auta w tym celu nie kupił....mieszkam poza miastem raczej zdala i praktycznie gdzie nim nie jade jade w trase....dlatego jest ok
- - - Updated - - -
[QUOTE=mac!ek;1309371]a perver w końcu sprzedał czy jeszcze nie?
- - - Updated - - -
jak ja dzwoniłem mial dużo roboty z zawieszeniem przód tył ,wydech cały tył do wymiany -dziurawy i na fotkach widac ,ze dodatkowa prawa strona kombinowana jakas wisi pod nie wyciętym zderzakiem..zresztą sam powiedział ze to partactwo..i trzeba by tylny wydech zrobic na nowo....co od czego czasu zrobił tego nie wiem ,cena nadal ta sama..to co ja dostałem to naprawdę chyba szciesciu zawdzieczam ,bo zadzwoniłem jako pierwszy i zarezerwowałem sobie ją, a było sporo gosci po mnie którzy chcieli mi ją podkupic....i przekupywali goscia kasą ..całe szczescie gosc okazał sie uczciwy...![]()