Wszystkie 4 felgi mają takie samo ET (40). Alfa 159 fabrycznie ma inny rozstaw kół z przodu, a inny z tyłu (z przodu jest większy).
Założyłem szersze dystanse z przodu nie ze względu na zaciski, ale ze względu na wyglądŻeby zmieściły się te brembo z przodu to myślę, że może i bez dystansów by się obeszło.
Pozdrawiam.
- Rafał
Hej! Powiedz mi jakie masz tarcze hamulcowe z przodu i czy jesteś z nich zadowolony bo właśnie jestem na kupnie i dalej nie wiem co kupić. Pozdrawiam
[QUOTE=alces1;1330141] Dzisiaj zrobiłem przymiarkę do nowych 18" na lato. Kolor felg to "titanium", czyli taki niby niezbyt ciemny grafit
Może być?
Nie chce kolegi urazic ale fatalnie wyglada Alfa na tych felach a to nie jej winaMysle ze tylko oryginalne fele pasuja do "9"
Tarcze to Rotinger. Czy jestem zadowolony? Ogólnie tak, ale mam mały problem, bo coś jest krzywe. Albo tarcza, albo piasta. Tarcze demontowałem i przetoczyłem. Były minimalnie zwichrowane, zwłaszcza prawa. Po ponownym montażu nie było problemu. Po przejechaniu niespełna 200km problem powrócił... Muszę sprawdzić co dzieje się z piastą, czy przypadkiem nie jest skrzywiona, ale niestety nie mam na to póki co czasu.
Pozdrawiam.
- Rafał
Doradzicie?jaki kolorek polozyc na podkowy,ten grafit ja z GTA czy czarny polysk?
Dodam ze jada do mnie czarne zaciski z bialym napisem Bremno
No i mam juz 4 czarne turbiny wiec jest dylemat,podkowy /turbiny
Ostatnio edytowane przez misiu7911 ; 19-01-2014 o 09:17
Przychylam się do opinii kolegi JAHU,nigdy czarne!!!!
tez sie zgadzam z kolegami chyba ze jak gdzies byly na allegro czarny+polerka ale wolabym grafit albo srebrny do czarnego nadwozia. Wybor jednak nalezy do Ciebie
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html