swietne one sa, chyba najlepsze ori 17''. nie szkoda Ci ich na zime? te zostawic na lato a na zime 16?
swietne one sa, chyba najlepsze ori 17''. nie szkoda Ci ich na zime? te zostawic na lato a na zime 16?
Co szkoda? A w zime to ma gorzej wygladac? Bez sensu.
marekdareme
dzieku za iopinie
CO do kółek to trafiły do mnie w ciekawych okolicznosciach
![]()
Znalazlem w necie ogloszenie 166 z 2002 na handel z moich okolic i pomyslalem co mi tam. Zapytam sie sprzedającego czy nie bedzie chcial sie ze mna zamienic na koła+ jakas tam doplata z mojej strony bo za te koła i tak nikt mu nie dopłaci, a auto oferował w dość dobrej cenie jak na 2002 rok
Mam otwartą droge do montażu brembo :devil: O ile wejdą(
Co do zlotu marek to obawiam sie ze lipiec-sierpien-wrzesien w tym roku dalbym rade dopiero cos zorganizowac wolnego. Nie chodzi o te 4 dni bo to nei problem tylko , że mam tak dziwna prace że w zasadzie jestem w weekendy pod telefonem- szczególnie w soboty i może być kiepsko. Sledze temat na bierząco i widze, ze w tym roku ekipka juz sie formuje konkretnaA grzesiu juz planuje reset mózgu
Myśle ze jak bym tam był to by sie skonczyło na całkowiym formacie dysku
W stylu ze dnia nastepnego pierwssze pytanie to " gdzie ja jestem co ja tu robie???
![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 30-01-2014 o 09:20
[C
To ja moge zamienic sie z doplata![]()
Dawid a nie masz przypadkiem jakiejs fotki Twojej AR na tej feldzeChetnie bym zobaczył jak w niej sie brembo przezentuje
![]()
Jeżeli mówisz ze wejdzie to brembo u mnie to kwestia czasuTylko trza bedzi edokupic jakies 16 pod brembo na zimowki i bedzie dobrze. Ale to sobie pomysle za rok dopiero
[C
pierwszy post w temacie http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/34835-srebrna_alfunia_166_2_4_jtd_20v_03_a.html , na drugiej stronie są fotki z kompletem zimówek (felgi a'la szprychy też AR). Oba komplety 225/45 R17
Ostatnio edytowane przez Dawid_Zielu ; 27-01-2014 o 14:47
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"