O kurde..... To ja bym się z stamtąd wyprowadził![]()
O kurde..... To ja bym się z stamtąd wyprowadził![]()
Jesli chodzi o UK czy IE. To kolega dobrze mowi, tutaj sie silnikow nie katuje. Ale niestety tez nikt nie dba o samochody tak jak Polsce. Generalnie na dzien dobry to do wymiany jest rozrzad, wszystkie plyny i zapewne z pol zawieszeniaDostep do czesci nie jest najgorszy ale tylko przez ebay bo normalnie ceny zwalaja z nog. Spora czesc osob kupuje, a pozniej sie okazuje ze ich nie stac na utrzymanie ( a powiedzmy sobie szczerze 166 to nie jest auto ani latwe ani tanie w naprawie ) Alfa na wyspach ma fatalna opinie, a ceny za 166 sa jak za zlom. Jesli mial robione wnetrze to ja bym odrazu
takiego odrzucil, szkoda czasu. Juz raz takiego kupilem i po pol roku wyladowal na szrocie. Moze to dobre auto ale po co sie wkurzac i tracic czas.
Jesli chcesz kupic dobra Alfe to zapraszam na http://www.alfaowner.com Tanio nie bedzie ale auta pewniejsze.
Jesli chodzi o ceny to
Przed lift w dobrym stanie od 2000 Sterling
Polift ( o ile znajdziesz ) od 5000 Sterling
I Irlandii dochodzi jeszcze podatek drogowy na 3l silnik 1600 Euro -1800 rocznie plus okolo 1000 Euro ubezpieczenia
Ostatnio edytowane przez FifthGear ; 14-02-2014 o 11:53
Witajcie,
Co sądzicie o tych aukcjach? Zdatne to do jeźdzenia, czy po 2 miechach mi padnie? : D Za dynastie Chin się nie orientuje ;/ Za mało doświadczenia
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-2-4...C32147690.html
http://allegro.pl/show_item.php?item=3947608446
za 3100 pln to raczej nic dobrego nie kupisz. NApewno jeżeli chodzi o 166. Po fotach to nic CI ciekawego nikt nie powie. Jeżeli o ta ciemna chodzi to w tle widac kilka szrotów na handel wiec jest szansa , że ta ciemna 166 przyjechala zza odry kupiona od turasa za 100E i teraz koles chce ja popchnac. za 3000 to chodza 166 z przeznaczeniem na częsci. Dlaczego tak niski pułap cenowy obrałeś? Liczysz ze zrobisz interes życia? Uwierz mi , że raczej tak nie bedzie.
[C
To mi dużo powiedziałęś, dziękuje. Nieorientuje się kompletnie za jaką cenę taką afle mógłbym kupić. : D
Zatem 166 w dobrym stanie w okolicaach ile tys kosztuje?
To jest odwieczne pytanie jakie przewlekle się pojawia od lat. A odpowiedzi łatwej nie ma. To niszowe auta i rozrzut cenowy jest duży. Na pewno 3 tys to cena jak za paletę żyletek a nie sprawne auto. Staraj się szukać tak w połowie wartości rynkowej a nie w alegroszu posortowałeś po cenie![]()
Ciężko to określić, czasem może ktoś w miarę tanio sprzedać, bo coś tam jest do roboty. Jeśli mówisz o JTD.. ja poniżej 8k bym na pewno nie oddał, a nie jest to ideał, mam jeszcze co porobić na wiosnę.
Jak miałbym filtrować teraz na allegro to myślę , że od 6k w góre i przy oględzinach ocenić co jest do roboty...
ceny AR 166 są asburdalnie niskie, ale nie aż tak![]()
Ten model wybitnie był nie lubiany od początku produkcjiale to bardziej wina okresu kiedy zaczęto to auto produkować. Po prostu w XXI wieku nikt nie kupi nowej limuzyny segmentu E z pod znaku visconti w cenie bmw czy audi.