szkoda, ze nie 33.Gratulacje.Czyli bedzie biala.Tez ladna ale czerwien chyba najbardziej jej pasuje.No to powiedz Jarku kiedy ja nam pokazesz??Mozna wiedziec gdzie ja zamowiles, w RZ??
szkoda, ze nie 33.Gratulacje.Czyli bedzie biala.Tez ladna ale czerwien chyba najbardziej jej pasuje.No to powiedz Jarku kiedy ja nam pokazesz??Mozna wiedziec gdzie ja zamowiles, w RZ??
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
To teraz wyrejestruj się z forum i zmień numer telefonu bo Cię ludzie zawalą podaniami o przewózkę.
- - - Updated - - -
Właśnie gadałem z kumplem - jechał przez Raszyn za lawetą z 4C i doniósł mi że, tak jak myślał, skręciła w 1-go Sierpnia więc od jutra można ją podziwiać w Carserwisie w Wawie, wybiera się ktoś?? Ja chyba podskoczę po pracy pomacać tą zabawkę.
Ja mam zaproszenie do carserwisu na sobote... Ide pomacac
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Kilka fotek z dzisiejszej zamnkietej prezentacji 4c
USUWAM ZDJECIA ZE WZGLEDU NA ZASTRZEZENIA O NIEUPUBLICZNIANIU.
Sent from my iPhone
Ostatnio edytowane przez grzdylu ; 01-03-2014 o 19:59
Born to be wild.
I co grzdylu, kiedy kupujesz? :-)
Na jazde próbna raczej mała szansa nie? :/
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najchetniej to bym dzisiaj zamowil, nie mowil nic zonie, moze by nie zauwazyla ubytku 250tys
Meczylem o jazde, powiedzieli "zobaczymy" na pewno nie tym egzemplarzem ale planuja sciagnac swoja do salonu. Moze wtedy da sie karnac
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Na pewno żona nie zauważy..a jak juz pokażesz auto to na pewno wybaczy
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zdaje się że "ktoś" prosił podczas prezentacji żeby nie wrzucać zdjęć do sieci do czasu polskiej premiery
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Premiera juz byla, nie sa to tajne zdjecia. Bez przesady
Sent from my iPhone
Born to be wild.