Może ostudze wasz zapałWiecie ile taki loudlink kosztuje?
Może ostudze wasz zapałWiecie ile taki loudlink kosztuje?
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
Albert Einstein
A to radio to właściwie jedyne co ma to wygląd (no i gra przyzwoicie) - i to jest chyba jedyny powód dla którego ludzie nie wywalają go z alf. Do tego psują sie wyświetlacze.
Drogie te radia i poszukiwane - ale chyba jako okaz kolekcjonerski ....
Jak miałbym zainwestować powyżej 100euro w loudlinka to wolałbym wydać tę kasę na przystosowanie radia z nawigacją do konsoli alfy... Mam bluetooth z zestawem głośnomówiącym (książka ,smsy) i odtwarzaniem muzyki z telefonu, dvd, mp3, odtwarzanie wszystkiego z kart sd, złącze usb, wejścia na kamery (o tv nie wspominam bo analogowa) regulowany panel z kolorowym ekranem dotykowym 4", nawigację (jaką wgrasz), (sterowanie z kiery - juz wkrótce) - i wszystko w rozmiarze 1 din bez wysuwanych ekranów. Fakt - nie wygląda tak dobrze jak oryginał - i dlatego panel radia wymaga przystosowania. Foty w krótce.
Oryginał mimo iż wyglada to funkcjonalnością do pięt mu nie dorasta.
Więc czy warto dokładać taką kasę do oryginału...?
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Szału się nie spodziewaj bo to chińczyk i radio jest już raczej trudno dostępne - i juz tylko rynek wtórny
Na zestawie bose który mam, gra tak samo dobrze jesli nie lepiej od oryginalnej navi z alfy - mam więc porównywałem i duże zaskoczenie na plus dla chińczyka.
Naviheaven NA4195 - wpisz w google potem grafika. Moje fotki wkrótce (jak będzie gotowe) bo panel radia jest przystosowywany do konsoli poliftowej alfy (podświetlenie wymienione już na czerwone, z pomalowaniem na srebrno włacznie) (konsola zresztą też trochę będzie zmodyfikowana - ale tylko trochę).
Tak przy okazji - zna ktoś nr srebrnego lakieru którym pomalowana jest konsola bo chciałbym coś dobrać z motipa jak się da.
Ostatnio edytowane przez r-sokol ; 27-02-2014 o 13:25
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
Albert Einstein