Ło matko, skończcie z tą Cuprą już.. Dodatkowo przecież Cupra była na lepszych, opcjonalnych oponach, a to ma bardzo duże znaczenie.
Wiadomo już coś więcej o Spiderze? Kiedy, jaka cena?
Ło matko, skończcie z tą Cuprą już.. Dodatkowo przecież Cupra była na lepszych, opcjonalnych oponach, a to ma bardzo duże znaczenie.
Wiadomo już coś więcej o Spiderze? Kiedy, jaka cena?
Pozdro,
Bartas
Radziu ale złote czasy motoryzacji minęły bezpowrotnie nie tylko dla alfy. Dziś niestety priorytetem jest ekologia i ekonomia więc auta aspirujące do sportowych muszą być kompromisem. A skoro przywołujesz rodzinę transaxli to może i przerastały konkurencję ale od strony finansowej dobiły markę.
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
Przez chwilę były nadzieje:
http://www.autoedizione.com/alfa-rom...us-car-geneva/
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Dla mnie majstersztyk sztuki użytkowej, przy luźniej ćwierć banki dwa razy nie trzeba by było mnie namawiać na zakup.. Sa szybsze auta za ta kasę, lepiej wykończone ale żadne nie wywołuje takich emocji i ciarek na skorze jak 4c..mówcie co chcecie ale nic więcej bym nie chciał od życia mając takie cudo w garażu:-) pozdro!
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Weź mi tak pokrótce spisz podobieństwa (poza kierownicą) obu projektów, bo chyba jestem ślepy:
Bravo:
Giulietta:
Można się czepiać użytych materiałów, bo w kilku miejscach są niewątpliwie badziewne, ale sam projekt deski jest chyba najlepszy w całej klasie, wliczając w to BMW, Audi, Mercedesa, Lexusa, Volvo i co tam jeszcze zechcesz...
- - - Updated - - -
Ale 4C nie jest przecież żadnym kompromisem (co, jak pisałem, samo z siebie nie jest wadą) Tylko nie wyprzedza już konkurencji tak jak np. kompromisowa Giulia...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Czepiajac sie to kwestia użytych gdzieniegdzie materiałów plus zbyt masywna kierownica, wg. mnie powinna byc bardziej filigranowa..
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)
Jak napisałem wyżej - w kilku miejscach materiały są do d**y. W 159 są użyte DUŻO lepsze. W 147 były lepsze w dotyku (aczkolwiek średnio trwałe). Ale sam projekt deski jest świetny i będę go bronił.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)