A wiadomo juz kiedy i gdzie. Bo właśnie z tego co widzę jednak na weekend zapowiadają opady
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
A wiadomo juz kiedy i gdzie. Bo właśnie z tego co widzę jednak na weekend zapowiadają opady
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
A więc tak
Z wytycznych które dostałem zaczynamy w niedzielę od 10-10:30.Al.Jerozolimskie,Reduta ostatnie piętro parkingu.Zdjęcia indywidualne i w ruchu.
Około godziny 15-stej przejazd na ul.Ordona i zdjęcie grupowe.Ot cały plan spotu.
Jeżeli pogoda nie pozwoli na zabawę,to spotykamy się w następną niedzielę.Plan nie ulega zmianie.
Wymagane kilka zł.w kieszeniach na wachę do auta maestra.
Szykować stringi!i oby nie padało![]()
Let's get ready to rumble
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Jak za oknem bedzie szaro, buro i ponuro to wiadomo ze nie bedzieZ drugiej strony przegonic w niedzielny poranek Alfe po Trasie Lazienkowskiej to sama przyjemnosc
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
w Reducie jest parking piętrowy?? Co jest na ul.Ordona?? Jakiego koloru stringi będą preferowane??
Ostatnio edytowane przez Zmianowy ; 12-03-2014 o 21:40
Dziękuję za rzetelne info. Jak sie nic nie zesra to będę