goście krzykli mi od 150 zł do 120. to też dla mnie bez sensu jak mówisz że ma mi znów pierdyknąć. tylko pytanie, która centralka podejdzie od nowszego albo 4 poduszkowiec jaki numer miał. i czy wtyk wejdzie
goście krzykli mi od 150 zł do 120. to też dla mnie bez sensu jak mówisz że ma mi znów pierdyknąć. tylko pytanie, która centralka podejdzie od nowszego albo 4 poduszkowiec jaki numer miał. i czy wtyk wejdzie
Tylko żeby eper na kompa dostać to ciężko. Będę generał po vin. A jak nie to naprawie . Albo kupię uzywke będę mial centralke na własne testy naprawcze
Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e przy użyciu Tapatalka
Proszę bardzo tu masz numery zamienne http://www.forum.alfaholicy.org/156/...0669250_a.html
Wszystko jest na forum wystarczy poszukać
nie ma numeru mojej centralki, więc z tematu nic nie wynika. Ogólnie wiecie co ... zamknijmy ten temat jest po prostu bez sensu i nic się nie dowiedziałem. Poradzę sobie w znalezieniu albo przerobieniu. Pozdrawiam.
To sobie odkręć centralkę i będziesz miał numery. Ja kupowałem na allegro używaną.
Temat do zamknięcia jak pisalem. Centralke wytargalem juz dawno i poluje na używana nie po wystrzale i bez błędu który posiadam teraz. Opcja 2 to naprawa koszt 120 zl. Dziękuję tym którzy udzielili mi pomocy i wsparcia psychicznego![]()
Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e przy użyciu Tapatalka