Plus ubezpieczenie, majac auto za 30k nie wyobrazam sobie nie miec AC, a wiec OC+AC to przy dobrych wiatrach i max znizkach kolejne minimum 1600zl.
Plus ubezpieczenie, majac auto za 30k nie wyobrazam sobie nie miec AC, a wiec OC+AC to przy dobrych wiatrach i max znizkach kolejne minimum 1600zl.
Jezu, Jezu. Panowie czytając i śledząc to forum od jakiegoś czasu, przeraża mnie stwierdzenia że niektóre auta z ogłoszeń to smieci i itp. Faworyzowany jest tu tylko Kraków i obłędne ceny. Nie każdy m a wydać tyle kasy ile kosztują auta w Krakowie, tam kupując też w każdej chwili może się coś przydarzyć i pierdyknąć i dokładka niespodziewana.
Przecież alfy nie są chodliwym towarek i marką ze względów na wcześniejsze auta-awaryjne i dlatego ceny idą w dół.
Straszenie erg, turbina, klapami i skrzynią. A co to w innych autach się nie psują VW, mercedesy też stoją po warsztatach i kosztują naprawy krocie, tylko jest dziwna jakaś przesada ludzi jeżdzących tymi autami że o wszystkich naprawach nie mówią bo on ma Niemca i wstyd się przyznać że mu sie zepsuł.
Każdy kto chce kupić auto musi jechac i poparzec i oglądnąć a jak się nie zna wziąść ze sobą kogoś kto się coś zna.
Byłem nie i raz na przeglądach w ASO i raczej nigdy nie będe tracił tam pieniędzy, wiekszość ASO to półgłówki które umią podpiąć komputer i sprawdzić auto na tyle co każdy.
Czytajac to forum i czymając się tych opini nigdy bym nie kupił auta które mi się podoba, bo by mi pieniędzy brakło
tak tylko w Krakowie Ci pozniej pomoga,naprawia,udziela rabatu.Porobia niektore rzeczy ktore trzeba zrobic jeszcze przed oddaniem w Twoje rece.Z wymiana na gwarancji nie ma problemu, a wi jakims tam komisie kupisz i kopna Cie pozniej w dupe
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Ale kto Ci broni kupować gdzie indziej ? w moim przypadku jakbym chciał na przykład tbi to i cena i tak wszedzie jest podobna, jezeli wogole jest co ogladac w kraju.
Ja po moich kilku zobaczonych alfach jako oferty komisowe, nie chce się kolejnych nawet otwierac a co dopiero ruszyc dupsko i gdzies w kraj jechać ogladac. Teraz czaje się na auto meza kumpeli, ma wszystko jak powinno być (oprócz koloru czerwonego, jest braz metalic, ale przezyje jakos ten ficzer), ale dziadyga nie chce sprzedać, przynajmniej do końca rokuW rodzinie jest jeszcze julka 2.0 w leasingu ale kierownik z niej bardzo zadowolony i tez nie zamierza do wiosny 2015 się jej pozbywać albo nawet i dluzej
![]()
Dzieki za info, no wlasnie juz powoli mi cos zaczyna nie pasowac
VIN dostalem, ZAR93900007285025 ale za duzo sie nie dowiem, bo tylko 1 wpis co do przebiegu i to pod koniec 2013 roku (czyli pewnie jak juz nim przyjechal do kraju i odpicowal, co by zatwierdzic przebieg)
chyba ze komus sie uda jeszcze cos wygrzebac... please
i niby serwisowany w ASO itp, gdzie te wpisy zatem
serio tylko krakow i nic wiecej ? czemu ta Tbi krakowska jest obrzydliwie srebrna, jak stare renault megane.. przemalujcie ją na czerwień lub czerń![]()
Hehe zawsze możesz okleić foliąja jak kupiłem sobie białą to na początku też nie byłem do tego koloru przekonany (ale za to ma dobre wyposażenie
), to w jednej z warszawskich firm wycenili mi oklejenie belli na 4800zł (podobno są firmy, które się tego podejmą i za 3000zł, ale nie wiem jak z jakością) i nagle jakoś biały mi się bardzo spodobał
choć myślę że za tą kwotę to już by ktoś się pokusił polakierować
![]()
Nie, niekoniecznie Krakow, może tez być wroclaw, (www.alfafun.pl), super alfa tez jest jak ktoś lubi. szerszen tez czasem cos sciagnie. Szukaj po dilerach, w wawie jest jedna ale IMO to żadna okazja http://www.carserwis.pl/Samochody-uz...eo/(model)/159
- - - Updated - - -
czerwone tbi tylko w reichu
http://www.mobile.de/pl/kategoria/sa...wx:148,exc:red
no myslalem nad tą z superalfa:
http://superalfa.pl/index2.php?Conte...t=Alfa%20Romeo
ale po uwaznej lekturze waszych wpisów na tym cudnym forum mam napisane wielkimi literami nad lozkiem "nie chcesz kupic w plocku/czewie/gnieznie" wiec znowu mieszane uczucia
a ta czerwona pierwsza z mobile.de w sumie fajna, i te siedzenia jak w escorcie z 1986![]()
Ostatnio edytowane przez KissieL ; 19-03-2014 o 12:32
Ja pierniczę kolor ma dla Was aż takie znaczenie? BEZ PRZESADY! Jak tak to trzeba było w salonie kupować jak ją Alfa Romeo jeszcze produkowało.