Foto w załączniku, uważaj tylko na zatrzaski boczne. Odrywaj zderzak od strony koła posuwając się do przodu.
Foto w załączniku, uważaj tylko na zatrzaski boczne. Odrywaj zderzak od strony koła posuwając się do przodu.
Widziałeś te moje fotki? Jak to oceniasz?
Tak trafili w zatrzaski jak piloci tupolewa w pas startowy![]()
Może masz ślizgi uszkodzone?
Nie wiem, wcześniej było OK tak jak u kolegi meiss... Wszystko okaże się w weekend.
Ogólnie tak jak patrzyłem na fotki, to wygląda jak by go zakładali od strony kierowcy i "nie naciągneli" odpowiednio z drugiej strony.
Mam pytanie co do foto 3. Jak przyciśniesz z boku zderzak to nie wskoczy w zatrzaski? Wtedy odzyskasz kilka mm, żeby dociągnąć go na swoje miejsce od strony pasażera.
Nie wskoczy, jakby coś go od środka blokowalo, lekko sie ugina, obstawiam że krzywo slizgacz jest jeszcze.
Ogarnołem, za 30zł koleś mi zdjął zderzak, poustawiał, podpinał i przykręcił. Spokó̉j : )
Jakiś blacharz? Cena dobra
Pytałem wielu, i żaden nie chciał się podjąć bo "się nie da", wróciłem do domu (Sandomierz), pojechałem do zaufanego mechanika i on polecił mi jednego, pojechałem, wioska zabita dechami, stodoła z kanałem, kilka ciągników, wjechałem, w 1,5 godziny bawił się w to ustawianie ale ogarnoł pięknie, wszystkie śrubki zakonserwował, co przegniłe wymienił, je szcze kawą poczęstował, za 30zł...