Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
gdybym nie byl pewny co do firmy to bym auta nie oddalznajomi oddawali samochod i wnętrze jak nowe lacznie z podsufitka.
na fejsie firma "umyj brudasa" mozecie zobaczyc tez zdjecia. Zdam relacje w weekend auto ląduje w czwartek i bedzie do odbioru w piatek lub sobote rano
Wysłane z mojego GT-I9300
Ostatnio edytowane przez wawok ; 10-03-2014 o 19:14
ceny całkiem całkiem, ale trochę za daleko...![]()
Dzisiaj odebrałem auto z myjni parowej, daje kilka zdjęć chyba niestety nie odzwierciedlają one stanu faktycznego i nie mam porównania z poprzednim stanem ale wierzcie mi że najbardziej miałem uwalone:
1. Podsufitka zwłaszcza w okolicach słupków
2. Boczki drzwi
3. Fotel pasażera (biała tapicerka plus wtarty barwnik z dżinsów)
4. na tylnej kanapie miałem plamy które znikły
Samochód był w myjni brany w obroty w piątek rano po czym schnął do soboty rana.
cena : 180zł wraz z praniem bagażnika plakowaniem plastików i myciem zewnętrznym, jak dla mnie rewelacja <- post może ułatwi decyzję osobą które obawiają się o swą tapicerke i podsufitke po takim zabiegu, u mnie bynajmniej w 159 nic negatywnego nie wystąpiło.
Latem jestem umówiony z nimi na korekcję lakieru w belli koszt 300zł zobaczymy co z tego wyjdzie
a tutaj kilka zdjęć
![]()
Ostatnio edytowane przez wawok ; 15-03-2014 o 12:03
Kolego gdzie to robiłeś?
ogólnie wszystko ładnie, widać jest czyściutko, ale dywaniki też mogli uprać tym bardziej ze są jasne.
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
Te dywaniki maja to do siebie, że sa jasne i wystarczy wejść RAZ po ich wypraniu i efekt jest taki jak na zdjęciu <- zanim odebrałem auto były czyste dywaniki, u mnie dzisiaj leje nie miłosiernie i tak upierdzieliłem wycieraczki klubowe jak widać :/
Firma "Umyj brudasa" Śląskie, Swierklaniec <- wiem że post dotyczy Poznania ale chciałem rozwiać wątpliwości osób które obawiają się o swoje wnętrzu po takim praniu
Ostatnio edytowane przez wawok ; 15-03-2014 o 16:12
Spoko, post jest w dziale Wielkopolskiego, ale na pewno znajdą się osoby (wśród których jestem i ja) wdzięczne za infoSam właśnie się zamartwiałem o to jak podsufitka zniesie pranie...
marti, a ty gdzie myłeś swoje autko?
ja również poproszę o jakiś namiar na kogoś w Poznaniu, kto ogarnie wnętrze, bo fotele mam uwalone strasznie i jakieś porządne pranie by się im przydało, a ja niestety nie mam czasu zjechać do domu na dłużej żeby go umyć wewnąrz...