zaczynam koledze zazdrościć, bo mój 2.0 ts poleciał tylko 203 na gps-ie...trza było kupić 1.6!
Na razie tematy wygląda jakbyś się zwyczajnie chciał pochwalić. Coś w stylu, kurcze biceps mi z 50cm do 49 zmalał, kurcze, jak to odrobić? ktoś coś? <fotka>
A odnośnie "konkretów" imho, jeśli wyciąłeś i się zmieniło, to logicznym się wydaje, żeby wstawić coś w miejsce wycięte![]()
naczytałeś się kolego że hoho wycięcia kata w ts w dodatk 1.6 zreszta ja w każdym innym aucie nie daje odczuwalnego przyrostu mocy chyba ze masz hamownie w tyłku i siedząc w aucie obliczasz przyrost mocymoja alfa pod górke jedzie 170 i wiecej nie moze a ma zapas parę cm a nie jeden więc to raczej marny powód do dumania czemu nie idzie szybciej
jak juz masz taką wypas furę która podejrzewam wpierdala olej jak chińczyk ryż to zakup sobie kabel diagnostyczny, program i zczytaj błedy i parametry to nie golfIII tu trzeba się lekko wysilić zeby coś zrobić
Dodano po 2 minutes:
a z tego co wiem to alfa pokazuje maks 25 na 100![]()
Ostatnio edytowane przez zieluch111 ; 12-05-2014 o 09:35 Powód: Dodano
Kolejna alfa kolejne problemy
Ostatnio w trasie wg GPS pokazało mi prędkość ponad 500km/h. Fakt, że było to po restarcie nawigacji ale wynik to wynik.
Szach mat.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No i zajechaliscie chlopaka. No chcial dobrze, pytal, pisal, a po glowie dostal...
Jan
Chciał korekty, to je dostał
Nie ma bladego pojęcia o aucie, rzuca nazwami jak ślepy kamieniami, w dodatku jakieś zdjęcie z serwisu sprzedaży aut online wzięte...
Moim zdaniem naklejka przy tych 225 km/h od klapy wlewu paliwa się odkleiła i moc spadła o 50 kucyków.
Zastanawia mnie kto dysponuje większym ego i fantazją, bo aż nie miło się czyta jak byście piąte klepki zjedli szydercy,a fantazja twórcy tematu nie ma granic rozsądku.