Siemanko z racji tego iż miałem już 5 alf chyba, stwierdziłem, że czas na zmiany i postanowiłem sprawić sobie volvo s60 2.5T 210 koni napęd na 4 łapy , pojechałem po wspomniane volvo do Krakowa , wróciłem alfą....w zasadzie jest już spoko znajomi przestali się już śmiać
a teraz konkrety kupiłem 159 1.9 jtdm sw 2007 rok 150KM ogólnie autko w nienagannym stanie aż się wieżyć nie chce że to Alfa (pewnie niemiec tylko po benzynę jeździł
i tak chciałbym ją trochę ożywić delikatnie mówiąc mulasty wół więc zapewne pójdzie jakiś indywidualny program ale przed tym planuję zmienić rozrząd oleje filtry norma , oraz wywalić dpf usunąć oraz zaślepić egr oraz wywalić klapy wirowe no i teraz pytanko jak sprawdzić czy tego nie zrobił poprzedni własciciel ? jak nie dać zrobić się w bambuko ??? ile to powinno kosztować kompleksowo ? rozrząd , klapy , egr, dpf , ewentualnie soft kurde podpowiedzcie coś bo nie mogę znaleźć żadnych konkretów . Pozatym uważam że na forum przydał by się dział co gdzie i za ile , coś w stylu colaska.pl kurde chłopaki i dziewczęta było by jasno model usługa region cena czego chcieć więcej ! . Pozdro.